2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام بچه ها🤗یکی دو روزیه سرم شلوغه، مشغول کار خونه ام.... إن شاالله کارم کمتر بشه میام پست هاتون و می خونم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
هر فروشگاهی که بخوام بازی و اینا نصب کنم  عزیزم ماشاءالله میای گروه به حرف میاری غیابت زود حس ...

قرفونت برم عشقم 

آهان اونو نمیدونم ولی پاک کن دوباره بنصب اونایی که میشه دوباره نصبید یا شایدم بروز رسانی میخوادش یا هم برو تنظیماتش حافظه پنهانش داده ها رو حذف کن 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام بچه ها🤗یکی دو روزیه سرم شلوغه، مشغول کار خونه ام.... إن شاالله کارم کمتر بشه میام پست هاتون و ...

خونه تکونی میکنی اره 

خوشبحالت 😭

منم دیرپز مامانم اومد کمد دیواری تشک و لحافو باز کرد یک بالش دیگه برداره دید اونحا بهم ریخته است و کمی نم داده انگار دیوار به بالشا کلا ریخت بیرون از اول چید یکی از کارای عیدم انجام شد 😂

البته نمیدونم چرا نم داده بود دیوار به بالشام مامانم کمی از دیوار فاصله داد ولی امسال خیلی سرده ارومیه نمیدونم از اونه که دیوار تعریق کرده فارسیش چی میشه نمیدونم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ممنون از نظراتتون دوستان منو همسرم هردو مهمونی رفت و امد ب اندازه دوسداریم ولی حرف من اینه بچه ها، ...

عزیزم یا خانواده همسرت ‌که ۳ نفر هستند رو حذف کن و همه اونها رو یکجا دعوت کن که میشن ۱۰ نفر ولی اگه واقعا خونتون جا نداره دوتا دوتا خانواده ها رو دعوت کن  تا راحت باشی.

چلومرغ غذای رسمی و خوبیه.کنارش سوپ یا کشک بادمجون هم اگر تو سفره بزاری سفرت قشنگ تر و پر تر دیده میشه.البته سرخ کردن بادمجون یکم  زمان میبره.

کاملا درکت می کنم که چقدر اول ازدواج ،به خاطر اومدن مهمون اضطراب داری و می خوای همه چیز عالی باشه.

ولی سخت نگیر .و بهترین کاری که بلدی انجام بده .اگر دوست داشتن و خوششون اومد که چه عالی ،اگر خوششون نیومد هم که فدای سرت ...🌹🌹🌹

خونه تکونی میکنی اره  خوشبحالت 😭 منم دیرپز مامانم اومد کمد دیواری تشک و لحافو باز کرد یک بال ...

میگن دیوار نم داده....خوب پس کمد ،به لطف مامانت مرتب شد .دستش درد نکنه.🌹🌹🌹👍👍

ممنون از نظراتتون دوستان منو همسرم هردو مهمونی رفت و امد ب اندازه دوسداریم ولی حرف من اینه بچه ها، ...

من قشنگ میتونم تصور کنم الان چه حالی داری گرونی هم که بیداد میکنه روزای تو رو گذروندم ولی به نظرم چون داری فامیلای مادر شوهرتو دعوت میگیری هر دفعه خودش هم انتظار داره که حضور داشته باشه اگر جا نداری بزرگترها رو با خانواده همسرت دعوت کن و یه بار دیگه فقط دختر خاله و پسر خاله همسرت رو دعوتشون کن. دایی ها هم اگه عید اومدن خونتون و کادو دادن نگهشون دار یا یه وعده دعوتشون کن. برای صرفه جویی هم میتونی کیک و شیرینی رو خونگی درست کنی یا یه سری تنقلاتی که با چای خورده میشه از قبل آماده کن تا زمان مهمونی بهتون فشار نیاد.

خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم🙏🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم🙏🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

میگن دیوار نم داده....خوب پس کمد ،به لطف مامانت مرتب شد .دستش درد نکنه.🌹🌹🌹👍👍

اره نم داره 😂فارسیم در این حد بود