2777
2789
ممنون از نظراتتون دوستان منو همسرم هردو مهمونی رفت و امد ب اندازه دوسداریم ولی حرف من اینه بچه ها، ...

اگر جا نداری هر خانواده رو جدا دعوت کن یا دوتا خانواده با هم چون وقتی جا کم باشه و شلوغ شه خودت هم استرس میگیری 

و یه مزیت دیگه هم داره اینه که یهو تو خرج گنده نمیفتی هر ماه یه خانواده شون رو دعوت بگیر به حرف دیگران هم کار نگیر و کار خودت رو کن. 

ویه نکته دیگه دوستم بذار هر موقع رفتین خرید برای خونه بعد دعوت کن این جوری یه سری وسایل رو دارین 😅

البته این کار در صورتی جواب میده که هر خانواده رو جدا دعوت کنی که تعداد کمتر باشه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اگر جا نداری هر خانواده رو جدا دعوت کن یا دوتا خانواده با هم چون وقتی جا کم باشه و شلوغ شه خودت هم ا ...

ممنونم از تجربه هات گفتی عزیزم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون از نظراتتون دوستان منو همسرم هردو مهمونی رفت و امد ب اندازه دوسداریم ولی حرف من اینه بچه ها، ...

خب من جای تو بودم نگه میداشتم تابستون یا بهار،یک روز تعطیل همشونو دعوتشون میکردم پارک برای پیکنیک ،۳تا مرغ میخریدم خرد میکردم با یک بسته بال و کتف با یکم  مجزای دیگه ،چای و نوشابه و تخمه و نون ،به هر حال هرکی برای پیکنیک میاد باید چنتا ظرف و ظروف و خورد و خوراک و زیر انداز با خودش بیاره یا از مادرشوهرمم درخواست میکردم ظرف و ظروف و زیرندازم بیاره چون به هر حال تازه عروسی و شاید به اون اندازه لوازم پیکنیک نباشه 

من خودم تابستون امسال اینکارو کردم تقریبا ۱۵ نفر میشدیم یک اکیپی هستیم که هر هفته جمعه یکیمون این برنامه جمعهدو پیکنیک تدارک میدیدم ،من ظروف هم یکبار مصرف برداشته بودم لیوان و بشقاب یکبار مصرف ،سفره یکبار مصرف ،کیک پخته بودم و چای و نون ،البته اونا هم خودشون یک سبد پیکنیک از چای میوه و تخمه و زیرانداز و ظرف و ظروف همیشه میارن منم هرجا دعوت بشم با خودم حتما میبرم،من قارچ و گوجه و سیب زمینی هم برداشته بودم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
🌻سلام دوستان باز ازتون راهنمایی میخام🌻 ما یساله عروسی گرفتیم،اوضاع مالیمون خیلی تعریفی نداشت،از ط ...

عجب مادرشوهری 

خب حالا که هزینه شو خودشون میدن دعوت کن ،دای و بچه هاش و با هم ،یکبار ،بار دیگم خاله و بچه هاشو با هم 

ولی بازم عید داره میشه احتمالا میان عید دیدنی انوقت تعارف کن شام بمونن ،یا هم بگو چون خونمون کوچیکه پارک دعوتتون میکنم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام به همگی.خوبین؟ من از خیلی وقت پیش جمع شما را به صورت خاموش همراهی میکنم.زیاد توی مجازی مشارکت ن ...

قدمتون روی چشم 😘

سلام . من راستش اوایل ازدواجم کسی ازم ایراد میگرفت ناراحت میشدم و برام مهم بود و از فرق گذاشتنا نارا ...

الان با این گرونی نمیشه چند بار عوض کرد منم اصلا خوسم نمیاد 

یدونه بپوش درست حسابی بپوش که مجبور نشی مدام رنگ عوض کنی 😂چه مادرشوهر عجیبی چه قدر انرژی داره مدام لیاس عوض کنه با هر لباس باید مدل مو مناسب با اون هم باشه ،من اونقدر تنبلم تو خونه لباسو میپوشم تا نرم تو تالار بپوشم مگه اینکه نشه پوشید مجبور میشم برم اونجا بپوش ،حالا غک کن هر ۶۰ دقیقه بری یک لباس عوض کنی 😂😂کلا ما فامیلی این سنت عوض کردن دوباره رو نداریم حز جارییمممم که برای هر مراسم یک جذید میپوشه و قبل و بعد شام داره حتی برای عروسی همسایه هم لباس جدید می‌خره یا میده بدوزن

وایییی دیونه شدم بچه ها کسی میتونه کمکم کنه؟ چرا فروشگاه من اصلا نمیاره کلا هرچی فروشگاه میزنم نمیار ...

فروشگاه چی

الان با این گرونی نمیشه چند بار عوض کرد منم اصلا خوسم نمیاد  یدونه بپوش درست حسابی بپوش که مجب ...

سلام سارا جون خوبی ...دلمون برات  تنگ شده بود .❤

مادر شوهر خاصی منظورمون نبود.من یه عکسی تو اینستا 

دیده بودم ، که مادرشوهر،  مثل یه دختر ۱۸ ساله آرایش شده بود راجب اون حرف می زدیم .

سلام سارا جون خوبی ...دلمون برات  تنگ شده بود .❤ مادر شوهر خاصی منظورمون نبود.من یه عکسی تو ای ...

فدات عشقم این روزا سرم شلوغه 

برای عیادت مهمون میاد می‌ره از طرفی شوهرم خونه هس نمیتونم زیاد آنبشم 

میدونم سحر جون منم منظورتو فهمیدم تو اطرافم از این مادرشوهرا دیدم به خاطر همین گفتم

اگه سحر خانم مایل باشن خوشحال میشیم پیشمون باشی امروز دیدم گروه ساکته من سخنرانی میکنم وگرنه منم خیل ...

ممنونم از محبتتون.منم خیلی کم حرفم. بیشتر شنونده و خواننده هستم منم  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.