2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم امسال میرم ۱۲ام، رشتم ریاضیه، سعی کن زیاد روی خودت فشار نیازی، هر روز از هرجایی که بهت درس میدن یه جمع بندی خیلی کوتاه یادداشت کن، نکات مهم رو خیلی کار کن، یه ترفند با حال هم هست میتونی چیزهایی که اصلا یار نمیگری رو همیشه بزاری جلو جشما، مثلا بزاری روی بکگراند گوشیت، برا من خیلی جواب داد

منظرم این بود کسی ک یازدهم نهایی داده واسش تاثیر مثبت بوده اما کسی ک دوازدهم نهایی داده قطعی

بنظرتون زیست و شیمی رو کلاس ببینم ؟اگه اره با کدوم استاد

با فرهمند زیاد ارتباط نگرفتم

اره عزیزم حتما میشه

زیست و شیمی خط به خط کتاب درسی در کنارش حتما سوالای نهایی سالای قبل رو حل کنید ، تست هم بزن که دیگه بیست شو بگیری و اگه تونستی کنکور سالهای پیش رو هم بررسی کن که ایده های تکراری ازش برمیدارن واسه نهایی، یعنی واسه زیست یه مبحثی امسال تو کنکور بیاد سال بعد تو نهایی میدن

البته همشون رو از کتاب پیدا کن و دقیق بخون و سوال حل کن

برای عمومی ها هم مفهوم و ریشه مطالب کتاب رو بلد باشی عالیه و میتونی نوزده به بالا بگیری

و برای زبان تمام فایل های صوتی کتاب رو که رمزینه دارن گوش کن که آزمون شنیداری از همونا میاد

بازم سوالی داشتی در خدمتم✨

همینجوریشم زیادی آدم معمولی هست..