2777
2789

چه ها من ۱۵ سالمه یه مشکلی دارم میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه 

من سینه راستم یه مقدار سفت تره و یه چیزای توده مانند که  انگار به هم متصل هستند احساس میکنم ولی چپم نه 

کیا اینجورین؟

کسی هست مثل من باشه  ؟

طفلک مامانم دیروز قسم میخورد که بابا طبیعیه 🤦‍♀️

و اینکه من یه توده زیر بغل سمت راستم داشتم که اونو چند وقت پیش رفتم فوق تخصص غدد نگاه کرد گفت کاملا طبیعیه و پستان فرعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم چیزی نگفتم حالا میگم نکنه تشخیص اونم غلط بوده و ...البته وسواس دارم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یه مامو گرافی برو خب

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تضمین میکنم طبیعیه

اون توده فکر نمیکنم طبیعی باشه

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
اون توده زیر بغلو نمیدونم ولی بقیش طبیعیه

زیر بغلم  رو دکتر گفت طبیعیه 

سینم طبیعیه ؟ شما هم اینطور بودید؟ یک طرفه بود ؟ دکتر رفتید؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اون توده فکر نمیکنم طبیعی باشه

اونو فوق تخصص غدد نگاه کرد گفت کاملا طبیعیه و پستان فرعیه (ما ارثی داریم)ولی من راجع به سینم چیزی نگفتم بهش چون اون موقع حساس نبودم 

زیر بغلم  رو دکتر گفت طبیعیه  سینم طبیعیه ؟ شما هم اینطور بودید؟ یک طرفه بود ؟ دکتر رفتید ...

دخترعمم اوایل سن بلوغ اینجور بود البته دوتا سینش بود دکترگفت طبیعیه وقتی دکتر گفته چیزی نگران نباش دیگه حتما مشکلی نیست

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊