2777
2789
عنوان

آخر عاقبتم چی میشه؟(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 5846 بازدید | 146 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دهنم از تعجب باز مونده که به همین راحتی قبول کردی و کوتاه اومدی

عزیزم مهریه ا ت چقدره؟
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی....کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه
باران بند میامد
اهوووووووو
عزیز دلممممممممم خیلی ناراحت شدم

فقط به خاطر این موضوع مسخره نیست مطمئن باش یه مسئله دیگه ای هستش

اخی عزیزم
ناراحت نباش بچه تا دو سال تمام پیشت هست بعدش فکر میکنم دختر یا پسر بودن فرق میکنه

اصلا ناراحت نباش
باید حتما یه دلایل قانع کننده واسه طلاق داشته باشه
همینجوری که طلاق رو صادر نمیکنند

همسایه ما کلی ضرب و شتم اخرش قبول نکردن

ایشالله که همه چیز درست میشه
غصه نخور واسه نی نی ت خوب نیست
چه شوهر ببخشید بی وجدانی همه ادمها توی این موقعیت باید بشینند درک کنند خانموشون رو ایشون گذاشته رفته !!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
حالا زیادم دلتو بد نکن،که با کسی باااااشه،ادم بعضی وقتا شاخ میاره،بهش بگو خیلیییییییی پدر مهربونی هستیییی
با توکل به خدای مهربونمم ، سال دیگه این موقه هااا همه چی رو به راهه دیگه ایشا...
همین نیم ساعت پیش اینجا بود......راستش قبلا هم گفتم قبلا هم زیاد حرف طلاق را زده بود......حالا فکر کنم جدیش کرده
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

مهناز چه نقطه ضعفی نشون نده یعنی ما خانومای ایرونی حتما باید پسندیده بشیم تازه هر وقت هم که دلشون خواست پس بزنن من جای تو بودم کاری میکردم بیاد به دست و پام بیفته چقدر مهرته

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خوب منم خانواده شوهرم اینجا نیستن
اما اگر خدای نکرده چنین اتفاقی بیوفته چنان جنجالی به پا میکنم که یک ساعته خودشونو برسونن

آهو ناراحت نشیاااا
ولی به نظر میاد همچین زیاد هم از این داستان ناراحت نیستی!!!
اهو جان خواهشا اگه شوهرت اشتباهی کرده ناراحتی از دستش انقدر راحت حرف از طلاق نزن

توی این جامعه ای که به زن متاهل رحم نمیکنند چجوری میخوای بچه رو نگه داری با همه مشکلات ؟

به اینده این بچه فکر کن اگه فقط دوتایی بودن بله راحت طلاق میگرفتین و میرفتین هر کی مسیر خودش رو ولی الان سرنوشت یه نی نی تازه از راه رسیده در میونه که تا اخر عمرش حمایت خونواده اش رو میخواد

شوهرت یه چند بار از پله های داداگاه بره بالا و پایین حساب کار میاد دستش ولی شما هم انقدر راحت قبول نکنید محکم باش حداقل به خاطر اینده فرزندت
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم قوی باش اصلا نشون نده ترسیدی بگو برو طلق بده اگر احساس کنه میترسی بدتر میکنه کاری میکنه که به غلط کردن بوفتی اصل محلش نکن منتش رو نکش مگه شهر حرته پدر درمیاد طلق بده گفت وسایلت رو جمع کن بگو لازمشون ندارم یا اصلا پا شو برو خونه مامانت بزار ببینه داره آبروش میره
خداوند چو بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری