2777
2789
عنوان

آخر عاقبتم چی میشه؟(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 5846 بازدید | 146 پست
وووووووووی مگه میشه؟
خاله بازی نیست که
برید مشاور
دادگاه هم الکی الکی که طلاق نمیده
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهو الان وقت صبوری و متانت نیست
یعنی چی که هنوز به کسی نگفتم بهم چی گفته؟
پاشو زنگ بزن به مامانش دسته گل پسرشو بهش بگوووووو.
مگه کشکه که همین جوری بخواد تو رو با یه بچه کوچولو تنها بذاره؟؟؟
منم که گفتم ته دلم میگه زیر سرش بلنده و با کسی هست که این همه دلش گرمه
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی....کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه
باران بند میامد
آهو جان باورش برام سخته من و شوشو هم هشت ماه پیش وقتی بچه دار شدیم همین مشکلات شما رو داشتیم تو اون ماه اول بعد از تولد نی نی حرفهایی بهم زدیم که هیچوقت تو هفت سال قبلش بهم نزده بودیم خلاصه بگم روابطمون خیلی تیره و تار شده بود ولی الان خیلی بهتره چون اون شرایط سخت بعد از تولد بچه گذشته و داریم کم کم با هم دوباره خوب میشیم ولی هیچ وقت حرفی از طلاق نزدیم اگه نظر منو بخوای اگر شوهرت همچنان برای طلاق اصرار کرد بدون و مطمئن باش دلیلش بچه نیست حتما یک دلیل دیگه داره چون این مشکلات بچه دار شدنو تقریبا همه زن و شوهرها دارن ولی معمولا به این خاطر طلاق نمیگیرن سعی کن بفهمی دلیل اصلی که میخواد ازت جدا بشه چیه ؟ اگه کفت بچه بگو اصلا این حرفا نیست و دلیل واقعیشو بگو از پدر و مادرت هم حتما حتما کمک بگیر تو این شرایط اونا باید پشتت باشن و کمکت کنن
مگه یه زندگی مخصوصا زمانی که بچه هم هست الکی ساخته میشه وشکل میگیره که شوهرت انقدر راهت میخواد خرابش کنه؟ظاهرا برنامش از قبل تعیین شده بوده!!!!!اینجور که از متنت پیداست شماهم خیلی شوهر وزندگیتو دوست نداری(البته ببخشید که اینو نوشتم.میدونم که قضاوت سریع کار اشتباهیه)ولی بیشتر از اینکه بفکر حفظ زندگیت وجلوگیری از طلاق باشی بفکر طلاق وحق وحقوقت و طول پروسه طلاق هستی؟!!!!!!!!!!
خانواده همسرم شهرستانن...........کسی خبر ازپروسه طلاق داره؟
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

مهر افرین دادگاه حکم طلاق بده یا نده منکه میگم فرقی نمیکنه مردی که بی دلیل بخواد زن و بچشو بذاره بره بود و نبودش چه فرقی میکنه

پاشو برو زنگ بزن به خونوادت و خونواده شوهرت همه جریانو بگو

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اهو یعنی به همین راحتی میخوای طلاق بگیری؟؟؟دوست نداری یه حرکتی چیزی بکنی بهش زنگ بزن بگو منم مایل نیستم که باهات زندگی اجباری کنم ولی دلیل طلاقت چیه؟؟بگو فکر کردی نمیفهمم،اصلا تو یکم بترسونشششش
ایکاش به حرفای رکسانا گوش میکردییی
با توکل به خدای مهربونمم ، سال دیگه این موقه هااا همه چی رو به راهه دیگه ایشا...