2777
2789
عنوان

آخر عاقبتم چی میشه؟(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 5846 بازدید | 146 پست
سلا نانا خوبی

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم دهنم از تعجب باز مونده که به همین راحتی قبول کردی و کوتاه اومدی

عزیزم مهریه ا ت چقدره؟
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی....کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه
باران بند میامد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهو ببخشیدااا فکر کنم تو هم دوست داری طلاق بگیری نه؟؟/اصلا ناراحت نشدی نه؟؟؟هیچ تلاشی نمیخوای بکنی؟؟
با توکل به خدای مهربونمم ، سال دیگه این موقه هااا همه چی رو به راهه دیگه ایشا...
این اتفاق برای شما افتاده من استرسشو گرفتم خدا کمکت کنه عزیزم حرف دوستان رو گوش بده و به خانوادش بگو عزیزم
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
من ازدخترم شرمنده ام ...که با این اوضاع به این دنیا دعوتش کردم
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

هههه
شوهرت واقعا وسعشو داره 400 تا سکه ات رو بده؟

برای بچه تون دلم می سوزه
یکی از دوستای ما دقیقا سن بچه تو بود که ننه باباش از هم جدا شدن
الان که خودش زن و بچه داره هنوز هم میتونی خلاهای زندگی کودکیشو توش ببینی!!!!!

ناراحت نشو ولی جفتتون خود خواهید
مخالفت کن. بگو نمیخاوممممممممممممممممممم/ بگو اگه تو رو نداشته باشم بچه تو رو هم نمیخوام. مردا از اینکه بچه وبال گردنشون بشه میترسن. چون دیگه نمیتونن راحتتتتتتتتتتتتتت به کاراشون برسن
اهو مدتیه قانون عوض شده دختر و پسر تا7سال مادر و دختر در سن9سالگی و پسر در سن 10سالگی میتونه خودش تصمیم بگیره با کی باشه
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...