2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تموم شد🙂💔

عزیزم امیدوارم یه بخت خوب نصیبت شه و گذشته رو فراموش کنی❤️🥰

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
خیلی تاثیر گذار بود با این داداش بی غیرتت

چکار می کرد کاری میکرد افسردگی بگیره یا خودشو بکشه .کمکش کرده درسشو بخونه مستقل بشه تا آخر عمر که نباید چوب یه اشتباهو بخوره

براشادی روح امواتم صلوات    
اگه ازت بخوام بیایی تلگرام که در مورد این چیزایی که گفتی باهات صحبت کنم و چند تا فایل برات بفرستم&nb ...

تو همون دکتر روانی؟؟

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
چکار می کرد کاری میکرد افسردگی بگیره یا خودشو بکشه .کمکش کرده درسشو بخونه مستقل بشه تا آخر عمر که نب ...

آخه کی به داداشش میگه رو یکی کراش زدم بعد اونم بگه مشکلی نیست 

خدایی با عقل جور در میاد

آخه کی به داداشش میگه رو یکی کراش زدم بعد اونم بگه مشکلی نیست  خدایی با عقل جور در میاد

بعضی برادرا چیزی نمی گن تا هر چی شد خواهرش بهش بگه که. به موقع جلوی اتفاق و بگیره . پسر منم از دخترم حرف می کشه به موقع نصیحتم میکنه لازم بشه غیرتیم میشه

براشادی روح امواتم صلوات    
خیلی تاثیر گذار بود با این داداش بی غیرتت

چقدر افکار شما سمی و شعور شما ناکافیه !