2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من هیچوقت اینکارو نمیکنم عزیزم چون اگه ی روزی بخوام ازدواج کنم حتما همه چی رو میگم ب طرف مقابلم بخوا ...

با مشاور صحبت کن نمی گم نگو بگو و طرز گفتن و یاد میده نه مرحله اول که طرف شوکه میشه

براشادی روح امواتم صلوات    
با مشاور صحبت کن نمی گم نگو بگو و طرز گفتن و یاد میده نه مرحله اول که طرف شوکه میشه

همون دفه هم خیرسرم وقتی گفتم ک قضیه داشت جدی میشد اما ی چیزی بگم پسر ایرانی کمتر پیش میاد با این قضیه کنار بیاد منم واقعا دیگه برام مهم نیست

همون دفه هم خیرسرم وقتی گفتم ک قضیه داشت جدی میشد اما ی چیزی بگم پسر ایرانی کمتر پیش میاد با این قضی ...

نامزد من سره نامزد قبلیش  دختر نبود و گف با دوست پسرم بودم  نامزدم کنار اومد جون دوسش داشت واقعا🥲دختره دور از شما واقعا خراب بود بکارت نداشت و بعد ازدواج هم بهش با ۳ نفر خیانت جنسی کرد حالاقضیه تجاوز ک بحثش جداست اونی ک تورو بخواد قطعا کنار میاد 

نامزد من سره نامزد قبلیش  دختر نبود و گف با دوست پسرم بودم  نامزدم کنار اومد جون دوسش داشت ...

دیگه واقعا برام مهم نیس ته ته ذهنمم ب ازدواج فکر نمیکنم واسه ی دختر ۲۴ ساله دوتا تجربه ی وحشتناک و تلخ بنظرم کافیه

وای اول که که گفتی بی غیرت فکر ناجور کردم در مورد داداشت خدا حفظش کنه .تو هم نگران نباش عزیزم همه مثل این آقا نیستن دوست من قضیه رو مطرح کرد و شوهرش خیلی راحت کنار اومد و اصلا در این مورد صحبتم نمیکنه .البته دختره خیلی مذهبیه شوهرشم آعتماد کامل داره

منم ی اشتباهی کردم  داداشم پشتم بود   وگرنه خودکشی کرده بودم

بنظر بعضیا داداشه باید قبل از این ک تو خودکشی کنه خودش سرتو ببره و خلاص خیلی غم انگیزه ک وحشی گری نشونه ی طبیعی بودنه