2777
2789
عنوان

ناامیدم خیلی

93 بازدید | 11 پست

ناامید شدم از تلاش کردن 

نمی‌دونم چرا همه چیز یه جوری شده 

بزرگترین دشمن و بهترین دوست من ذهنمه ، اما الان به جای اینکه کمکم کنه محدودم میکنه 

هدفم بزرگه ، عادیه نا امید بشم ، اما الان به تسلیم شدن خیلی نزدیک شدم 

سردرگمم ...

کسی میتونی بهم کمک کنه؟ حتی با یه دعا 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همون‌جایی ک داری ناامید میشی همونجا داری ب هدفت نزدیک میشی

دقیقا داری قوی میشی 

اگ طاقت بیاری و جا نزنی میشی یه بازمانده و میرسی ب هدفت! وگرنه اگ مس بقیه جا بزنی.. ک سرنوشتتم مس بقیس

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

ببین اینا همش تله های محدود کننده ذهنن که نذارن به هدف هات برسی منم سال کنکورم اینجوری میشدم اینجور مواقع انسان نیاز به یه تکیه گاه عاطفی روانی داره من اینجور مواقع نماز میخوندم دعای نادعلی خیلی معجزه ها دیدم ازش وقتی این حال بهت دست میده افکارت رو روی کاغذ بنویس بعد دنبال راه حل واسه هر کدوم از فکرای بدت بگرد برو زیر دوش آب ولرم و تصور کن که نا امیدی ها دارن با آب از ذهنت میریزن زمین جمله های مثبت به خودت بگو پیاده روی برو و ورزش کن یا برقص و هرشب تجسم کن به هدفت رسیدی همه تلاشت رو هم بکن که پایان شب سیه سپید است

ببین اینا همش تله های محدود کننده ذهنن که نذارن به هدف هات برسی منم سال کنکورم اینجوری میشدم اینجور ...

سلام من موندم بشینم بخونم کنکور انسانی بدم تیرماه یاازالان شروع کنم واسه ۱۴۰۲ پرستاری بخونم ذهنم آشفته اس 

رشته خودم انسانیه ولی جز فرهنگیان رشته ی خوبی نداره  ب فرض نشستم ازالان تا تیر خوندم اگ درنیومدم فرصت اینکه الان خیلی پیشرفت میکردم تو درسای تجربی رو ازدست میدم من میخوام مستقل بشم یه زندگی بسازم برای خودم  

سلام من موندم بشینم بخونم کنکور انسانی بدم تیرماه یاازالان شروع کنم واسه ۱۴۰۲ پرستاری بخونم ذهنم آشف ...

ببین واسه انسانی باید یه رتبه خیلی خوب بیاری تا فرهنگیان قبول بشی بعدشم مصاحبه و تحقیقات محلی هزار تا مراحل من خودم تجربی بودم رتبه ام امسال متوسط شد ولی خیلی راحت فرهنگیان آوردم ولی تو مصاحبه رد شدم رفته بودم مصاحبه میدیدم چه رتبه های خوبی از رشته های انسانی اومدن مصاحبه بااین حال بااینکه تو مصاحبه فرهنگیان رد شدم جواب انتخاب رشته اومد تونستم برم پرستاری ولی اینم بهت بگم رشته تجربی خیلی زحمت میخواد روحیه بالا میخواد ناامید نشدن میخواد تلاش پیوسته میخواد اینجوری نیست یه روز بخونی دو روز نخونی اینا رو گفتم دیدت باز بشه امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی

ببین واسه انسانی باید یه رتبه خیلی خوب بیاری تا فرهنگیان قبول بشی بعدشم مصاحبه و تحقیقات محلی هزار ت ...

منم ازهمین میترسم بخونم درنیام ب فرهنگیانم علاقه ندارم  وقتم هدر بره ولی ازالان بشینم بخونم کتابای تجربی رو خیلی پیشرفت میکنم ممنونم از راهنماییت 

منم ازهمین میترسم بخونم درنیام ب فرهنگیانم علاقه ندارم  وقتم هدر بره ولی ازالان بشینم بخونم کتا ...

فقط خوندن کافی نیست حتما یه آزمون ثبت نام کن درس هایی که میبینی خودت نمیتونی مفهومی متوجه بشی کلاس ثبت نام کن من دخترعمم تاملند ثبت نام کرده خیلی راضیه 

فقط خوندن کافی نیست حتما یه آزمون ثبت نام کن درس هایی که میبینی خودت نمیتونی مفهومی متوجه بشی کلاس ث ...

چشم عزیزم انشالله تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی