2777
2789
عنوان

خیانت من

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 47 پست
اصلا عذاب وجدان نداشته باش. ادمی که زنشو ول میکنه بی خرجی میره حقش همینه. تو فقط خواستی با یکی درد د ...

اره حالا ول کردنش یه هفته دوهفته نبودا بخدا دقیق سه ماه منو بی خرجی ول کرد خودش،میرف طبقع بالاپیش مامانش ناهار شام حتی صبونه رومیخورد میومدپایین واسه خواب 

سه ماه من تنا تو اون خونه دیوانه شدم خدا ازش نگذره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بخدا روزی صدبار مامانم اینارومیگع  میگه یادت نیست من خرج دوادکترتومیدادم  یادت نیست هزاا ...

جداشو.اصلا عذاب وجدانم نداشته باش.خوب کاری کردی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
وقتی بدرد زندگی نمیخوره زودتر تمومش کن،حق داشتی وقتی ولت کرد کامل ،ولی مواظب باش از چاله نیفتی تو چا ...

بخدا اصلا ب هیچکس اعتماد نکردم بچه نبستم اونقدا فقط شرایطم واقعابحرانی بود باورکن فقط دلم میخواست با یکی حرف بزنم همین...😞

چه شرایط سختی داری. خوبه که پشیمونی و میدونی اشتباه کردی. ولی اگه نمیخوایش جدا شو  چون سر زندگ ...

اره پشیمونم خیلیم زیادپشیمونم دلم میخواست همیشه ادم خوبه داستان بمونم ولی بد گاف دادم اما باخدای خودم عهد کردم که این اولین واخرین خیانت زندگیم باشه

توبه کن خدا بخشندس شماتحت شرایط نامناسب این کارو کردی خدا میبخشه مهربونه

اره هزاربار پشیمونم و به خداگفتم منوببخشه گفتم خدایااره اشتباه کردم اما این یباروهمه چیو به تومیسپرم اگه ب نفعمه جوری بچین جداشم اگه نع دل شوهرمونرم کن

بخدا اصلا ب هیچکس اعتماد نکردم بچه نبستم اونقدا فقط شرایطم واقعابحرانی بود باورکن فقط دلم میخواست با ...

اره حق داری یه موقع هایی پیش میاد با شرایط شما ،ولی خب عجله نکن از تجربه هات استفاده کن ،ادما از دور قشنگن مخصوصا مردا ،انشالله خوشبخت بشی عزیزم،ناراحت نباش هر کی یه سرنوشتی داره و بعد هر سختی راحتیه 

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀
چقد محکم و قشنگ حرف میزنی کاش منم اینجوری بودم...

درکت میکنم عزیزم..مرد جماعت هرچی جلوش کوتاه بیای بدتر میشه ک بهتر نمیشه...واست بهترینهارو آرزو دارم❤

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞