2777
2789
عنوان

خیانت من

467 بازدید | 47 پست

بچه ها دلم خیلی،گرفته 

بد اشتباهی کردم باشوهرم خیلی مشکل داشتم اون خیلی ادم خوبیه عوضی نیست خائن نیست پست نیست امابسیااااربسیار بداخلاقه وگوشت تلخ و یکدنده سر یه دعوا بامن سه ماه تموم رفت خونه مادرش ومن رو ول کرد توخونه فقط شبابرای خواب میومد و خیلییی کم برای خونه خریدمیکرد مریض بودم چندملیون خرج داشتم بخداقسم دریغ از یک هزارتومن همونجورولم کرد و ازمامانم گرفتم درکل بیخیال بودشدید این مابین یک آقای شزوع کرد به پیام دادن و درهمون حین من و شوهرم دیگه تصمیم ب جدای گرفته بودیم و من تموم وسایلم رو جم کرده بودم اماخداشاهده وناظرکه حتی یکبار نرفتیم هم روببینیم گغتم هروقت جداشدم بعد اون حرف زدن هم دلم داشت میترکیددیگه 

میدونم خیانته وتوجیه نداره اما بجزدرددل ب خدای احدوواحد قسم هیییییچ حرف غیر عرفی بینمون ردوبدل نشد شوهرم فهمید و الان تمام بدی های اون فحش ناموسی های اون رفته کنار و بدی های من اومده رو عذاب وجدان داره خفه م میکنه چیکارکنم توروخدانمک زخم نباشید دیگه زندگیم ازدست رفت شوهرمودوس ندارم اماحس ترحمم مجبورم میکنه هی بهش پیام بدم بگم بریم سرزندگیمون ایکاش زودتر جداشده بودم همون چندوقت پیش که کارب اینجانمیکیشید بابا قرارنیست حتماشوهر معتادیاخائن باشه که جدابشیم وقتی هیچ جوره همونمیفهمیم ایکاش ....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عذاب وجدان نداشته باش...مردی ک اونقد بدی کرده بهت و توو شرایط سخت و بحرانی تنهات گذاشته باید فکر اینجاشم میکرد ک ممکنه این اتفاق بیفته همه ک صبر ایوب ندارن 

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

خب شما ک میگی ن چیزی رد بدل شده ن دیدینش بنظر من خیانت نمیشه چون شما با شوهرتون مشکل داشتید و میخواس ...

نه اصلا هموندیدیم حتی درحد چنبار تلفنی حرف زدیم همین ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه شوهرمم همش داره نفرینم میکنه

جدا شو 

عذاب وجدان هم نداشته باش. کسی که سه ماه میذاره میره دیگه اسمش شوهر نیست...

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!