2777
2789
عنوان

خیانت من

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 47 پست

هیچ عذاب وجدانی نداشته باش.اگ ب جای شوهرت تو سه ماه ول میکردی میرفتی تاحالا با صدتا زن خوابیده بود.شوهرتم اصلا آدم خوبی نیست ک تو مریضی هم ولت کرده.کجاش خوبه میگی خیلی خوبه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا هموندیدیم حتی درحد چنبار تلفنی حرف زدیم همین ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه شوهرمم همش داره نفرین ...

ببین حق داشتی خب زندگیت آروم ک نبود خب شمام بنظرم خیانت نکردید اما خب اگه برای ازدواج دوم قصدتون جدیه تحقیق کنین چون تو مجازی بیشتر لب و دهن هستن مردم

هیچ عذاب وجدانی نداشته باش.اگ ب جای شوهرت تو سه ماه ول میکردی میرفتی تاحالا با صدتا زن خوابیده بود.ش ...

منظورم اینه که معتادنیست چشم هیزنیست درکل ادم خوبیه اما ب هیچ عنوان  شوهرخوبی نیست ونبوده

رمزگوشیم روبلدبود من فک میکردم نمیدونه شب چکش کرده بود

ای داد......برگردی هم مدام مثه پتک اونکارتو میزنه توو سرت...عیب و ایرادای خودش ک از اولم قبولشون نداشت الان دیگه کاملا بی تفاوت میشه

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

ببین حق داشتی خب زندگیت آروم ک نبود خب شمام بنظرم خیانت نکردید اما خب اگه برای ازدواج دوم قصدتون جدی ...

نه اصلا امادگی ازدواج دوم فعلاندارم از این اقاجدابشم میخوام فعلا درسموبخونم

منظورم اینه که معتادنیست چشم هیزنیست درکل ادم خوبیه اما ب هیچ عنوان  شوهرخوبی نیست ونبوده

تو هم جوری نشون نده ک بدتر طلبکار بشه ازت.زیادی حرف زد بگو خوب کاری کردم اصلا.مریض بودم کجا بودی؟ول کردی رفتی خونه ننت.نه پولی نه زنگی نه محبتی هیچی.

اهمیت نده بهش.

ای داد......برگردی هم مدام مثه پتک اونکارتو میزنه توو سرت...عیب و ایرادای خودش ک از اولم قبولشون ندا ...

اره از همین میترسم پارسال یباراومدم قهرخونه بابام اما تنها دلخوشیم این بود من مقصرنبودم اما حالا همش عذاب وجدان دارم

نه اصلا امادگی ازدواج دوم فعلاندارم از این اقاجدابشم میخوام فعلا درسموبخونم

خوب کاری میکنی.درستو بخون برو سرکار تا یه آدم موفق بشی.شوهر چیه آخه

تو هم جوری نشون نده ک بدتر طلبکار بشه ازت.زیادی حرف زد بگو خوب کاری کردم اصلا.مریض بودم کجا بودی؟ول ...

بخدا روزی صدبار مامانم اینارومیگع 

میگه یادت نیست من خرج دوادکترتومیدادم 

یادت نیست هزاااربارزنگ میزدم همش تنهابودی توخونه چزا همش بدیای اونوفراموش،کردی

خوب کاری میکنی.درستو بخون برو سرکار تا یه آدم موفق بشی.شوهر چیه آخه

درسمو قطعااا ادامه میدم کتاباشم خریدم واسه کنکور برام دعاکن 

همش ب خودم میگم چ من مقصر بودم چه نبودم دیگه تموم شداز این ببعد زندگیتو درست پیش برو

برمیگردی بچه دار میشی اوضاع بدتر میشه چون تا عمر داری شوهرت میزنه تو روت آدم نون خالی بخوره بهتر از اینه که باید بداخلاق زندگی کنه جدا شو

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏