2789
عنوان

جراحی بینی😢😢😢

420 بازدید | 14 پست

میشه خواهش کنم هرتجربه ای دارید بهم بگید، دعاتون میکنم خیلییییی زیاد اطلاعاتم دراین مورد صفره😢😢😢

فقطبرام انرژی مثبت بفرستید ❤️ 

فقط میخوام بدونم چندساعت جراحی طول میکشه؟ بیمارکِی مرخص میشه؟ 

واز کِی میتونه رانندگی کنه؟ 

اگر کسی کمکی یا همراه نداشته باشه... مشکلی پیش میاد؟ 

خیلیییییی دعاتون میکنم راهنماییم کنید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من برای 4ماه دیگه وقت عمل دارم. دماغم اصلا مشکلی نداره هیییچ ولی دماغ عملی بدوست😁

حوصله داریا من خودم مجبورم عمل کنم اگه گنده نبود عمل نمیکردم مراقبت های بعدش واقعا کلافه کننده هست

ظلم وقتی عادی شود صدای عدالت شبیه اغتشاش شنیده می شود.

نمیدونم خیلی دوس دارن بچمم الان 7ماهشه والا خواهرام عمل کردن ی هفته سر پا شدن. 

اخه میگن تا یک ماه طاق باز باید خوابید تا چند روز غذاهای سفت نباید خورد این چیزا رو مخه

ظلم وقتی عادی شود صدای عدالت شبیه اغتشاش شنیده می شود.

خواهش میکنم‌ جواب بده

عزیزم ببخشید دیر دیدم... 

متأسفانه این مشکل ناشی از استرسه و کماکان وجود داره و رفع نشد😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
عزیزم ببخشید دیر دیدم...  متأسفانه این مشکل ناشی از استرسه و کماکان وجود داره و رفع نشد😔

سلام واقعا ....ازکجافهمیدی. کی بهت گفت..ولی من رفتم متخصص داخلی گفت ازمعده هست وآزمایش نوشت و دید باکتری معده دارم وقرص داد الان پنج روزه استفاده کردم خیلی بهترشد گلوم شاید روزی یکبار یادوبار پیش بیادگلوم روصاف کنم تازه دوهفته دیگه بایدقرص بخورم هنوز مونده ...بنظرخودم شاید ازمشکلات عصبی باشه بیشتر

همه اینارو از یک دکتر میتونی بپرسی اینجا هر کس یک چیز میگه که. ماوراطب میدونی چیه؟ یک اپه توش کلی دکتر عضون تایم میزارن واسه مشاوره آنلاین حالا تو هر زمینه ای میتونی پیام بدی و سوالات رو بپرسی از دکترای جراح بینی و جراح پلاس من واسه خودم میخواستم دیدم دکتر سلیمان زاده تایم گذاشته واسه این هفته فردا و اول هفته دیگه میتونی استفاده کنی
https://mavarateb.com/doctor/دکتر-پژوا-سلیمان-زاده/