2777
2789
عنوان

با حجاب یا بی حجاب؟ دعوا نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 35 پست
ان منظورم نیست.  منظورم اینه که دورادور نگاه بد بهتون داشته باشن. شما تو دانگشاه با پسرا دوست ن ...

نه دوست نمی‌شدم. راستش نگاهشون نمی‌کردم که ببینم خوب نگاه می‌کنن یا بد، تو ارتباط رو در رو همیشه احترام داشتم. به نظرم طرز برخورد و حجب و حیا از حجاب مهم‌تره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

در کنار هم باشیم ؛ با حجاب و بی حجاب و متوسط ؛ فقط وقتی همه زنا بفهمن که کنار هم باشند اوضاعشون بهتر میشه

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی سلیقش فرق داره مثلا من با چادر معذب میشم نمیتونم مث قبل باشم اذیت میشم(نیاین بزنین چون علاقه ن ...

قبل یعنی چی؟  چادری بودین؟ 

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
عزیزم بستگی به رفتار خودتم داره اگه ادم سنگینی باشی کسی نزدیکت نمیشه یا اگه نزدیک شد میپری بهش دیگه ...

سبک منظورتون چیه؟  من کلا ادم خوش خنده ایم. همه جا. بده؟ 

قبل یعنی چی؟  چادری بودین؟

یه وقتایی چادر میزدم نه کامل خواستم ببینم با چادر میتونم بمونم اذیت نمیشم ولی خب دیدم منو چادر اصن باهم کنار نمیایم😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
نه دوست نمی‌شدم. راستش نگاهشون نمی‌کردم که ببینم خوب نگاه می‌کنن یا بد، تو ارتباط رو در رو همیشه احت ...

دوستاتون اذیتتون نمیکردن؟  چون منم دوست نمیشم با بچه هامون خیلی سنگینم باهاشون ولی دوستام بیشتر میرن طرف پسرا و عملا من تنها میمیونم

دوستاتون اذیتتون نمیکردن؟  چون منم دوست نمیشم با بچه هامون خیلی سنگینم باهاشون ولی دوستام بیشتر ...

نه، زمان ما اونا کار خودشونو می‌کردن، منم راه خودمو می‌رفتم. شاید زمونه فرق کرده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سبک منظورتون چیه؟  من کلا ادم خوش خنده ایم. همه جا. بده؟

مثلا یه اکیپ پسر از جلوتون رد بشه یه دفعه چنان بزنی زیر خنده که همه متوجه بشن یا بلند بلند فحش دادن یا کلا همین نوع کارا و باکارات اجازه نزدیک شدن پسرا بهت بشی

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
نه، زمان ما اونا کار خودشونو می‌کردن، منم راه خودمو می‌رفتم. شاید زمونه فرق کرده

الان ک اگه با پسر دوست نشین کلا دانگشاه مثل جهنم میشه.  یه جورایی تحویل گرفته نمیشین

الان ک اگه با پسر دوست نشین کلا دانگشاه مثل جهنم میشه.  یه جورایی تحویل گرفته نمیشین

الله اکبر 🙄

رفتار آدمایی که با حجاب یا بی حجاب دیدنم خیلی فرق داشته !ولی به قول یه پسری میگفت یه چیزی تو وجودت داری که فکر نکنم کسی نگاه بدی بهت بکنه نمیدونم چرا اینو گفت ولی خوب من کلا با مرد و زن گرم میگیرم و عادی رفتار میکنم!

ولی یه خاطره ی بدی از بچگی تو ذهنم هست که مامانم چادری بود و داشت روسری انتخاب میکرد و داشت قشنگاشو جدا میکرد اون اقا به یه لحن بدی گفت اینا بدرتون نمیخوره !هر چی زشت بود رو به ما میداد و اون قشنگارو ره دو تا خانوم محجبه !هنوزم که هنوزه حالم بد میشه این چیزا رو میبینم در حالیکه مادر من هیچوقت نه به کسی گفته چرا بی حجابی یا چرا با حجابی!

فکر نمیکنید با بی حجابی زیبایی هاتون رو میپوشونید و کیس ازدواج از دست میدین؟ 

نه مگه قراره اندامم رو ب نمایش بذارم بگم این با..سن و سینه رو دارم پاشو بیا خواستگاری ؟ 

به خاطر اندام کسی نمیره خواستگاری یکی دیگه زیبایی و معصومیت چهره هم که با حجاب مشخصه من چادری نیستم اما مانتویی شیک باحجابم میکردم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
رفتار آدمایی که با حجاب یا بی حجاب دیدنم خیلی فرق داشته !ولی به قول یه پسری میگفت یه چیزی تو وجودت د ...

مادرتون چادری بود بعد به اون خانومای باحجاب میداد؟  درست نفهمیدم 

شما طرز فکرت کلا درست نیست

پس تغییری ایجاد نکن  در ظاهرت 

چون تا بعدها اگر مشکلب برات پیش بیاد گردن همون تغییرت میندازی.......

تو همه قشرها و همه مدل حجاب ها خوب و بد هست

واقعا چادری هر زه ندیدید تا حالا؟ که به گمونتون همه ی اونها که راحت لباس میپوشن مشکل دارن؟

واقعا تا به حالا نشنیدید مرد بیماری اتفاقا با زنی که  چادر سرشِ بیشتر تحریک میشه؟

چرا افکارتونو بند کردید به ۴تا جمله از قدیم؟

این که زنی بخواد خودشو ول کنه و هر ز بپره ربطی به حجابش نداره،هر دو طرف اگه این کاره باشن راهشونو  وکارشونو پیش میبرن

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست