2777
2789
عنوان

نی نی هاازکی میتونن کلمه بگن؟☹😁

91 بازدید | 8 پست

بچم نزدیک شیش ماهشه دوماهه میتونه باروروک یابگیرمش راه بره دیگه فقط میگه منوراه ببرحتی دیگه تلاش نمیکنه سینه خیزبره🙄😂بنظرتون زودترین ممکن براحرف زدن کی میشه هولم چیکارکنم🤣🤩

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

اخیییییییی حداحفظش کنه😘😘

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم رو روروک نمیذاشتم به وقتش راه میره اکثر کشورها فروشش به خاطر خطراتی که داره ممنوعه 

پسرمن تو نه ماهگی چند تا کلمه گفت مثل آب و بابا و به به و.. 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
ببوسش😘 ۹الی۱۰ماهگی ماما ده ده ببببَ عجله نکن بزودی مخت رو میخوره😍

مرسی😍خوبه بازقبل یه سال

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
من بودم رو روروک نمیذاشتم به وقتش راه میره اکثر کشورها فروشش به خاطر خطراتی که داره ممنوعه  پس ...

اخه تنهام مجبورم به کارم برسم درحدپنج دقیقه بیشترنمیذارمش