2777
2789
عنوان

مرگ

363 بازدید | 44 پست

چقدر سخته بدونی از عزیزت فقط یه مشت استخوان مونده و بدنش ازبین رفته  ..هرلحظه قدو قامتشو یادت میاد بعد یهو میفهمی دیگه اون بدنش نیست پودر شد نیست شد ....خدایا .....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خذابیامرزه...منم الان چقدربرای بچه خالم گریه کردم تولد ۴سالگی تمومش بود ک شب تولدش مرد الان یماهه هرشبم داقونه داقونا خداب دل نزدیکاش صبربده پسر ناز خوشگل پاک اسمونی شد

رنگ ولایتhaircolorist
میتونم بپرسم کی رو از دست دادی عزیزم ؟ خیلی سخته منم یکساله داغدار همسرم هستم . خدا فقط صبرمون بده . ...

عزیزدلم خدا همسرت رو بیامرزه و به دل شما صبر و آرامش بده گلم

براشون فاتحه فرستادم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ای وااای چرا ؟ 

شب تولدش بود غروب راه افتادن بافامیلامون رفتن شمال ده شب رسیدن پیلااستخردار بچش باابجیش ک نامزده و شوهرش و سه نفردیک رفتن استخرپایین ویلا  بچه اصلاازاب میترسید نمیرفت تواب  درعرض یک دیقه استخرو جکوزی بقل هم همه دم استخر و بچه بقلشون خداانگازچشم ۵نفروکورکرده عروس فامیلمون یلحظه دیده بچه رواب مونده   سرش یکم زخم بپده انکارلیزبوده خورده زمین  افتاده تواب نمیدونیم بخداداقونیما همش ازچشم بچش خیلیییی خوشگل بود عکسشو میفرستم  روز و ساعت تولدش بچه مرد

رنگ ولایتhaircolorist