2777
2789
عنوان

چجوری چادری ِ شیک پوش باشیم 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 114 پست
من چند ساله چادر نخریدم الان چادر خواهرمو میپوشم که نو نیست 4 5 سال قبل مامانم برام خرید که پاره شد ...

عزیزم از اینستا نخرید من بیرون بخرم زیر ۴۰۰😐 حالا کرپ ایرانی نزدیکای ۵۰۰... اصلا اینستا خوب نیستش چون مومنید میگم با اون پولی ک میدید یجورایی دارید اون تبرج و خودنمایی مدل ها و ارایششون و چادر های نگین دار و پر زرق و برقشون رو تایید میکنید.. یکجورایی تاییدیه میشه میدونید؟

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از اینستا نخرید من بیرون بخرم زیر ۴۰۰😐 حالا کرپ ایرانی نزدیکای ۵۰۰... اصلا اینستا خوب نیستش چ ...

من چادر ساده عربی اصیل میخواستم بدون نگین و اینا کاملا ساده .کن کن گفت ۵۵۰🥲منم دلم‌نیومد پول قسطو‌بدم‌گفتم‌حالا ماه بعد میخرم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
عزیزم تبریک میگم بهت برای انتخاب حجاب برتر(چادر)  یادت باشه این چادریادگارخانم فاطمه ی زهراست ...

ببخشیدا ولی عطر و ادکلن چ ضرری ب بقیه میرسونه؟ عجب

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 

برا چادری بودن

۱.تپل نباید باشی اگه هستی لاغر کن

۲.سبک چادری رو انتخاب کن که باهاش راحت باشی

۳.چادر رو زمین نباید کشیده شه

من خودم عربم و چادر عربی استفاده میکنم...و از ۷ سالگی چادری بودم  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
منم همینطور روسری میبندم و‌گیره میزنم درحال خفه شدن و‌غرق کردنم .انواع ‌‌واقسام مقعنه هارو دارم  ...

خیلی بده،بدبختی من همش مقنعه مشکی ساده سرمیکنم یعنی کلاعادت دارم به مشکی،اینقدخوشم میادبعضیارنگی میپوشن زیرچادرولی خودم که میخوام مقنعه رنگی بپوشم همش حس میکنم بدمیشه

تلق خیلی گرم میکنه لامصب من اصلا نمیتونم بزارم

عزیزم من دانشگاهیم ولی به حوزه علاقه‌مند شدم شما یادمه تو یه تاپیک تایید نکرده بودید میشه دلیلش بدونم اگه اینجا راحت نیستید تو خصوصی پیام‌بدم

ن عزیزم شال نمیپوشم ما تلق میپوشم و گیره میزنم تو گوگل ببینی فیلما رو ببینی مدلیای شیکی داره 😍

خوش بحالت. من از روسری خوشم نمیاد شال می پوشم اما انگار با چادر زیاد نمیسازه🙁

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

با شامپو شبنم چادر خیلی تمیز میشه .حتی مشکین شو هم این قدرت تمیزی رو‌نداره😂اگه خیلی چادرتون کثیفه با مایع دستشویی بشورین جرما رو‌میبره

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
طلق استفاده میکنید سردرد نمیگیرید ؟ زیر طلق خیس نمیشه ؟ من راحت نیستم باطلق 🥲

منک خدایی تاحالا نزدم ب نظرم چیز بیخودیه یبار زدم خیلی میخزید و خش خش میکرد دیگ نزدم 

خودم صافش میکنم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من چادر ساده عربی اصیل میخواستم بدون نگین و اینا کاملا ساده .کن کن گفت ۵۵۰🥲منم دلم‌نیومد پول قسطو‌ب ...

اینستا یک پیج دیدم نذر حجاب داره دهه فاطمه کرپ خاویاره  و جنسای دیگه ۳۳۰ میخواین پیجشون و بدم؟ من چون نمیدونستم دقیقا چه جنسیه چادر نگرفتم 🙃

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))