2777
2789
عنوان

چجوری چادری ِ شیک پوش باشیم 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 114 پست
عزیزم من دانشگاهیم ولی به حوزه علاقه‌مند شدم شما یادمه تو یه تاپیک تایید نکرده بودید میشه دلیلش بدون ...

من خودم میگم دانشگاه رو‌تموم کنم بعد برم حوزه .یه مدتی حالا تو‌محیطش بودم واقعا نمیپسندم .فضای مسمومی داره:/نمیزارن پیشرفت کنی ،حسادت خیلی‌ هست:/بعد یجوری هستن که از دین و دنیا آدمو زده میکنن در صورتی که دین واقعا اینجوری نیست

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
من چادر ساده عربی اصیل میخواستم بدون نگین و اینا کاملا ساده .کن کن گفت ۵۵۰🥲منم دلم‌نیومد پول قسطو‌ب ...

وایییی اره خیلی گرون شده الان ی عبا و چادر و روسری میشه نزدیک ی تومن🙂🙂🙂 من واقعا زورم میاد این همه... میدونی چند وقته لباسای تکراری میپوشم؟😂😭😭 خیاط خوب ادم گیر بیاره حله😤😂

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روسری شیک با ساق دست ست بپوش کیف و کفش ست مانتوتم خوشگل باشه درضمن حتما موهات پوشیده باشه و روسریت رو زیبا ببند 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
چرا ب جای چادر  عبا  نمیپوشید  خیلی قشنگن    البته من  چادریم  😶 ...

من عبا همسرم نمیپسنده چون اکثرا هم‌رنگی هستن میگه این بیشتر جلب توجه میکنه بیرون .خودمم عقیده ام همینه .اصل‌حجاب یعنی جلب توجه نکردن‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
عزیزم من دانشگاهیم ولی به حوزه علاقه‌مند شدم شما یادمه تو یه تاپیک تایید نکرده بودید میشه دلیلش بدون ...

منم تایید نمیکنم من حوزه دانشگاهی رفتم حس میکنم از دین زده شدم . همین اعتقادتو دو دستی بچسب 😂😂

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

چرا ب جای چادر  عبا  نمیپوشید  خیلی قشنگن    البته من  چادریم  😶 ...

عبا یه جوریه..برا من که دخترم و لاغر خوشگل نیست

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

روسری های براق و رنگ روشن بخر روسریتو یا با کیف و یا با ساق دست ست کن از ساعت و اویز ساعت استفاده کن  از گیره های روسری اویز دار استفاده کن مدل روسری نگا کن تو نت مثل اونا ببند و طلقم بزار ک روسریت قشنگ بمونه و صاف راه برو دیدی بعضیا چاد سر میکنن و قوز میکنن خیلی بده ب نظرم 

عزیزم از اینستا نخرید من بیرون بخرم زیر ۴۰۰😐 حالا کرپ ایرانی نزدیکای ۵۰۰... اصلا اینستا خوب نیستش چ ...

من که نمیخرم پول ندارم 😆لایکشون هم نمیکنم دیدم گفتم

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
وایییی اره خیلی گرون شده الان ی عبا و چادر و روسری میشه نزدیک ی تومن🙂🙂🙂 من واقعا زورم میاد این هم ...

من عبا که نمیگیرم یکم ریزه میزه ام .

خیلی گرون شده ملزومات حجاب خواهر 😂منم اونایی که دارمو مثل چشام مراقبم . جدای اینکه تو بازار لباس مناسبم پیدا نمیشه لامصب همه جلو باز و‌داغون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
نفهمیدم چجوری مثلثی میشه اما انجام میدم حتما🥰❤

این تهش هست؟ اونرو بذار وسط شال 😂

ببین دوتا ته داره دیگه شال، یکیشو بگیر بیار بالا نود درجه بشه مثلی میشه😅

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منک خدایی تاحالا نزدم ب نظرم چیز بیخودیه یبار زدم خیلی میخزید و خش خش میکرد دیگ نزدم  خودم صاف ...

من عبا جده سرم میکنم کن کن لیزه کش دوسانتی وصل کردم متاسفانه خیلییییی بهم میریزه 🥲 خیلی کج و بد فرم میشه ماسکم که میزنم بدتر توچشمه☹️🥲

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

2790
2778
2791
2779
2792