عزیزم من دانشگاهیم ولی به حوزه علاقهمند شدم شما یادمه تو یه تاپیک تایید نکرده بودید میشه دلیلش بدون ...
من خودم میگم دانشگاه روتموم کنم بعد برم حوزه .یه مدتی حالا تومحیطش بودم واقعا نمیپسندم .فضای مسمومی داره:/نمیزارن پیشرفت کنی ،حسادت خیلی هست:/بعد یجوری هستن که از دین و دنیا آدمو زده میکنن در صورتی که دین واقعا اینجوری نیست
من چادر ساده عربی اصیل میخواستم بدون نگین و اینا کاملا ساده .کن کن گفت ۵۵۰🥲منم دلمنیومد پول قسطوب ...
وایییی اره خیلی گرون شده الان ی عبا و چادر و روسری میشه نزدیک ی تومن🙂🙂🙂 من واقعا زورم میاد این همه... میدونی چند وقته لباسای تکراری میپوشم؟😂😭😭 خیاط خوب ادم گیر بیاره حله😤😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روسری شیک با ساق دست ست بپوش کیف و کفش ست مانتوتم خوشگل باشه درضمن حتما موهات پوشیده باشه و روسریت رو زیبا ببند
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
روسری های براق و رنگ روشن بخر روسریتو یا با کیف و یا با ساق دست ست کن از ساعت و اویز ساعت استفاده کن از گیره های روسری اویز دار استفاده کن مدل روسری نگا کن تو نت مثل اونا ببند و طلقم بزار ک روسریت قشنگ بمونه و صاف راه برو دیدی بعضیا چاد سر میکنن و قوز میکنن خیلی بده ب نظرم