2777
2789
عنوان

چجوری چادری ِ شیک پوش باشیم 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 114 پست
خیلی بده،بدبختی من همش مقنعه مشکی ساده سرمیکنم یعنی کلاعادت دارم به مشکی،اینقدخوشم میادبعضیارنگی میپ ...

نه بد نمیشه بابا خیلی قشنگه .کرپ بگیر قشنگم وامیسه راحت .

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی عطر و ادکلن چ ضرری ب بقیه میرسونه؟ عجب

ضرری نداره عزیزم

ولی پیچیدن بوی عطر باعث جلب توجه نامحرم میشه. 

بهتره خانم هازینت وبوی خوب وآرایششوت رو داخل منزل کنارمحارمشون داشته باشن 

که اگه این اتفاق بیفته هیچ مردی وسوسه نمیشه وهزاران زندگی برباد نمیره. 

خیلی ازهمین کارهای کوچیک که ازنظرما پیش پاافتاده هست باعث ازبین رفتن خیلی زندگی هاشده. 

حواسمون به زندگی دیگران باشه

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
من عبا که نمیگیرم یکم ریزه میزه ام . خیلی گرون شده ملزومات حجاب خواهر 😂منم اونایی که دارمو مثل چشا ...

وای منم عبا ندارم مانتو دارم اونام تا روی زانوعه واسه عید باید ی تکونی بدم از الان غصه ام گرفتهه😂🤦‍♀️🤦‍♀️😐😭 اخ افرین تو بازار خیلی بده همه هم اقا هسنن اصلا نمیشه خرید کرد کلا من میرم مغازه هارو میبینم و میام غم میشینه رو دلم☹☹ قبلا ی بازارگردی دل خوشیم بود الان اونم گرفتن میبینی؟😂😢

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من خودم میگم دانشگاه رو‌تموم کنم بعد برم حوزه .یه مدتی حالا تو‌محیطش بودم واقعا نمیپسندم .فضای مسموم ...

اتفاقا خیلی خاکی هستن اصلا حسود نیستن😮ولی خودشونو از مردم جدا میکنن

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

روسری خوشگل کیف و. کفش خوشگل 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
نه  سایز خودت بگیر خیلی قشنگه   عربی مدل  کیمنو بگیر   حیف منو باز نمیذارن  ...

منم فک نکنم بابام بزاره بپوشم...خودم عربم اهواز عبا زیاده...ولی تاحالا بهش فکر نکردم که بخرم...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
این تهش هست؟ اونرو بذار وسط شال 😂 ببین دوتا ته داره دیگه شال، یکیشو بگیر بیار بالا نود درجه بشه مث ...

باشه الان خونه نیستم از تکنیکی که دادی شات میگیرم بعد انجام میدم خداکنه خوب بشه فقط😂

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
وای منم عبا ندارم مانتو دارم اونام تا روی زانوعه واسه عید باید ی تکونی بدم از الان غصه ام گرفتهه😂🤦 ...

عبا که قیمتش سر به فلک کشیده ماشاالله 😂💔به نظر من اصلا هم قشنگ نیست😂منم همه مانتو هام اونجوری هستش از روش چادر میپوشم .الانم که چادرم نابوده فعلا دست نگه داشتم البته پارچه چادری دارما ولی ساده خوشم‌نمیاد.

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.