2777
2789
عنوان

چجوری چادری ِ شیک پوش باشیم 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 114 پست

فلسفه حجاب دوری از تبرجه 

چادری و شیک بودن اگه زرق و برق داره همخوانی نداره 

اما چادری اراسته تمیز و مرتب و موجه اون مورد قبوله ☺️

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی با لاک چادر میپوشن؟

از لاک جیغ تا خدا داستان خانمایی مثل منه ک متحول شدن😁 و الان هیچ تبرج و زینتی از جمله لاک ندارن با چادر

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چقد گرون شده😑من فقط موقعی ک نونوایی و سوپرمارکت سرکوچه میرم میپوشم که با این قیمتها همون چادر قدیمی ...

من چند ساله چادر نخریدم الان چادر خواهرمو میپوشم که نو نیست 4 5 سال قبل مامانم برام خرید که پاره شد بی پولیم😡

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
خب لاک توی چشمی نباشه ینی رنگش جیغ نباشه چی اونم بده؟

عزیز دلم من اعتقادم اینه بده ی یه نوع پارادوکسه و باعث دید بد به چادریا میشه ولی شما خودت بهتر میدونی چی براتون بهتره🌹

من چادری ام ولی زیرچادرجزمقنعه باهیچی دیگه راحت نیستم نمیدونم چکارکنم،چادرم که ماشالله قیمتش سربه فل ...

منم همینطور روسری میبندم و‌گیره میزنم درحال خفه شدن و‌غرق کردنم .انواع ‌‌واقسام مقعنه هارو دارم 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
چادرو با مشکین تاژو هاله بشور  صاف پهن کن روی بند ک چروک نشه یا اتو بزن همیشه  ساق دست س ...

طلق استفاده میکنید سردرد نمیگیرید ؟ زیر طلق خیس نمیشه ؟ من راحت نیستم باطلق 🥲

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

ن عزیزم شال نمیپوشم ما تلق میپوشم و گیره میزنم تو گوگل ببینی فیلما رو ببینی مدلیای شیکی داره 😍

تلق خیلی گرم میکنه لامصب من اصلا نمیتونم بزارم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
شالو از یه طرف مثل روسری مثلثی کن بنداز سرت بعد با گیره مدل بده

نفهمیدم چجوری مثلثی میشه اما انجام میدم حتما🥰❤

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!