2777
2789
عنوان

چجوری چادری ِ شیک پوش باشیم 🥰😍

3508 بازدید | 114 پست

میشه با چادر هم تیپ خفن و جذاب زد 

به طوری که اعتماد بنفسمون پایین نیاد

خیلی دوس دارم چادریِ شیک باشم و مرتبب 

آدم کیف میکنه بعضی هارو میبینه 

مث دخترایی که تو از لاک جیغ تا خدا هستن💜💜

همین ک چادر ۶۰۰.۷۰۰ تومنی سر کنی با کلاسی🤣

لاایک🤣🤣

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آراستگی خوبه بلی🙃

به نظرم روسرت رو با سنجاق و گیره محکم کنی، 

لبنانی ببندی زیباس

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

تیپ جذاب یعنی چی؟

یعنی علاوه بر خودت برای بقیه هم جذاب باشه؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

منم چادری ام و همیشه این دغدغه رو دارم... 

اخه خیلی نمیتونم چادرم رو درست جمع کنم... ازطرفی چادر بهم نمیاد... به خاطر پدرم سرم میکنم... 

جاهایی که مانتوی ام هم مانتوم باید بلند باشه... هیچ وقت راضی نمیشم.. چون نمیدونم چی رو با چی بپوشم بهتره