2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 180 پست
آخخخخ که ماهرررچی میکشیم از باور های اشتباه در اشتباه دیگران و خانوادمونه تونباش اینجوری تو نکن ای ...

واقعا؟

یعنی اینقد افتضاح شدم‌در مقابلش که اینجوری مبکنه

خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم از کنا شروع کنم  خدایا چرااینقد خنگم من چرا بعد از ده سال زندگی هنوزم بیتجربه وبی سیاس ...

تقصیر ما نیست فرهنگمون پایین بهمون یاد ندادن چیکار کنیم خنگ نیستی عزیزم بی سیاستی بی تجربه ای عین خودم یواش یواش شروع کن اونایی که بهت گفتم نقطه ضعف نشون نده اگه تحویلت نگرفت جوری خوشحال باش که انگار برات مهم نیست 

خودشناسی DNA plus
خو همیشه ی خدا تحویل نمیگیره

نگیره توام عکس العمل نشون نده بخدا ارزش نداره به خودت فکر کن ارزش خودتو ببر بالا وقتی اون برای تو ارزش قائل نمیشه تو چرا خودتو عذاب میدی خودتو ببر بالا اونم یواش یواش میبینه عععع این برای خودش ارزش قایله نکنه از دستش بدم ببین یکاری کن ببینه کاراش اذیتت نمیکنه تحویل نمیگیره تو اون جمع با یکی بگو بخند 

خودشناسی DNA plus
عدم صلاحیت چی ابنقد سیاست داره موقع حرف زدن  همیشه منو مقصر جلوه میده جلو همه وقتی دعوا کنیم&n ...

روی خودت کار کن باید فن بیانتو قوی کنی. باید بتونی از حقت دفاع کنی. دیگه هم اجازه نده دست روت بلند کنه. حداقل دستاشو بکیر اجازه نده بزنه. با یکم چشم غره و بی محلی و ... کاری کن حساب کارشو بکنه. سعی کن مستقل بشی و درآمد داشته باشی که بتونی حضانت بچتو بگیری. البته سعی کن زندگیتو حفظ کنی البته اول شوهرتو اصلاح کن. کار اگر نمیتونی بیرون کار کنی کار مجازی بگیر. اگر برنامه نویسی وبلاگ نویسی حرفه ای بلدی. طراحی سایت و .... سفارش بگیر. یا میتونی یه پیج راه اندازی کنی محصولات دیگرانو تبلیغ کنی مشتری پیدا کنی بفروشی و پورسانت خودتو بکشی رو قیمت. این کارا احتمالا قابل اعتماد تره نسبت به استخدام شدن مجازی توی شرکت و ....