2821
2789
گرمایی بخور زودتر از شوهرت انزال شو

به نظرم به اینم ربط نداره من اصلا گرمیجات نمیخورم و تو رابطه هم که تا حالا 🙄

به نظرم یه شانس و رندمه 

که کدوم اسپرم حاوی جنسیت حالا زن یا مرد بتونه زودتر به تخمک برسه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم به اینم ربط نداره من اصلا گرمیجات نمیخورم و تو رابطه هم که تا حالا 🙄 به نظرم یه شانس و رند ...

ببخشید شما هم مثل من هستید، یعنی عذر میخوام ارضا نمیشی؟ 

منم تا حالا نشدم . لذت میبرما ولی اونجوری که باید ارگاسم باشه نه

شما بچه دارید؟ پسر شده؟

ببخشید شما هم مثل من هستید، یعنی عذر میخوام ارضا نمیشی؟  منم تا حالا نشدم . لذت میبرما ولی اون ...

آره یه پسر دارم 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
جالب اینجاست خواهرشوهرام فقط ی بچه دارن و بی کلاسی واسشون بچه دوم بیارن اون وقت من دنبال سومین😃😄😄

والا من اگه شرایط مالی و جسمیم  خوب بود سومی  رو میا ووردم  اما خیلی بهم ریختم یک ساله  من دوتا پسر دارم

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
زنم بخوره خوبه یا نه ؟

آره هورمونای غیر مضر داره خیلی خوبه ولی زن که همه ژنهاشxx هست رو جنسیت تاثیری نداره فقط تخمک ها قوی میشن ولی مرد بخوره ژنهای xy بیشتر میشه و احتمال پسر زاییش بالا میره الکی نمیگم ها من ۵ بار آی وی اف کردم و شوهرم قوی ترین داروهای هورمونی رو میخورد و جواب نمیگرفت تا آخرین بار دیگه دارو نگرفت به توصیه یه دوست از ۳ ماه قبل دنبلان خورد و اسپرمش از همیشه بهتر و قوی تر شد

این رژیم و اینا به نظرم الکیه 🤔 چون وقتی ای وی اف میکنن از همون لحظه که میخوان جنین رو تشکیل بدن م ...

واقعا از مراحل دقیق ای وی اف خبر دارید؟؟؟

وقتی اطلاعات دقیق نیس نگین لطفا

تو ای وی اف اول جنین تشکیل میشه بعد آزمایش میکنن ببینن دختره یا پسر!

امسال میکوبم 
والا من اگه شرایط مالی و جسمیم  خوب بود سومی  رو میا ووردم  اما خیلی بهم ریختم یک سال ...

زنده باشن عزیزم من همکارم دوتا پسر داره کلافه اس از دستشون ولی خداییش دخترا ارومن