2789
عنوان

عکس اندامم 🌙

1648 بازدید | 103 پست

بچه ها ببخشید خیلیا تو تاپیک قبلی سوال کردین عکس گذاشته بودم.. قفل کردم چون بحث و دعوا امکان داشت بشه

حالا هرکی سوالی راجب بدنسازی لاغری داره یا پرسیده بود اونجا بگه جوابش بدم 🌙🌈❤

نتونسم جوابتون بدم شرمنده 

..من یه بدنسازم💪یه بدنساز حرفه ای🙂خوش اندامی و هیکلم اولویت منه💪عاشق عضلم 💪🙂 باافتخار و عشق طرفدار تتلو ام🖤 (نظرتون محترم ولی بمونه  برا خودتون) نوازنده گیتار هستم🎶عاشق سازمم🖤   hasti

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برین کنار دخی سی کس پک میخواد عکس بزاره😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

کاش میشد منم بزارم 🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عکس کو 😶

عزیزم اینو زدم برا کسایی ک سوالشون بی جواب موند عکس تاپیک قبلی بود 

..من یه بدنسازم💪یه بدنساز حرفه ای🙂خوش اندامی و هیکلم اولویت منه💪عاشق عضلم 💪🙂 باافتخار و عشق طرفدار تتلو ام🖤 (نظرتون محترم ولی بمونه  برا خودتون) نوازنده گیتار هستم🎶عاشق سازمم🖤   hasti
عزیزم اینو زدم برا کسایی ک سوالشون بی جواب موند عکس تاپیک قبلی بود 

هنوز هست عکست؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

سلام عزیزم شبت بخیرمن 19سالمه تقریبا162قدمه اندام خوبی دارم به قول شوهرم نیمچه باربیم😂ولی مشکل قدمه امکانش هست بلندتربشم روشی هست ک یادم بدی بجزبارفیکس

ورزشای کششی هم شروع کردم

عزیزم من میخوام باسنم و سینه هام بزرگتر شه چه ورزشی انجام بدم (خیلی لاغرم)؟

رژیمی واسه افزایش وزن میدونید؟

نمیتونم اسکات بزنم اصلا حس میکنم اشتباه میزنم شرایط باشگاه رفتن ندارم

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
چرا کاش خب بزار

گولممممم نزن 😂😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
ستاي حجم پا بايد چنتايي باشه؟

بستگی ب وزن و سایزت و اندازه داره گلم