2777
2789
عنوان

ساک خالی

674 بازدید | 36 پست

بچها من پدرم در اومد بس تاپیک زدم ساکم ۲۴ میل با کیسه زرده بدون فتال پل و جنین ، پوچ هست قرص دادن تو خونه سقط کنم مزوپروستول،  حالا من از دردش میترسم که قرصا رو استفاده کنم ، دکتر بهم گفت اگه میتونی یه هفته صبر کن خودش شااااید بیوفته ، حالا من اگه صبر کنم این ساک بزرگتر نمیشه سقط برام سخت بشه ؟؟؟یا سریعتر قرصا رو استفاده کنم ، بعد دردش چطوره خیلی وحشتناکه ؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چند سال پیش کورتاژ شدم راحت بدون درد

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

چند هفته رفتی.؟منم رفتم ۶هفته و چند روزم بود.گفت صدرصد پوچه حالا یه هفته صبر کن جوری گفت که اگه صبرم نکردی نکردی.منم چون لکه بینی نداشتم خودم دو هفته صبر کردم رفتم سونو همه چی خوب بود

💖
چن هفته ای؟مال منم اولش هیچی نداش بعد تشکیل شد

به حساب پریود منظمی که دارم امروز دقیق ۷ هفته ام اما طبق سنوگرافی شکمی ۷ هفته و پنج روزم و طبق سنو واژینال هفت هفته و دو روزم 

چند هفته رفتی.؟منم رفتم ۶هفته و چند روزم بود.گفت صدرصد پوچه حالا یه هفته صبر کن جوری گفت که اگه صبرم ...

عزیزم من به حساب پریودم هفت هفته ام ، اما سنوگرافی هفت هفته و خورده ای میزنه از من بیشتره  عزیزم ساک شما چند میل بود من ساکم ۲۴ میله میگن بعد ۲۰ باید جنین دیده بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز