2821
2789
عنوان

ساک خالی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 36 پست
عزیزم درکت میکنم ولی خیلیا تو شرایط شما بودن و سقط کردن و این دردو چه کم چه زیاد کشیدن نگران نباش چی ...

من تنهام تو این شهر همسرمم خیلی حس نمیکنم براش مهم باشه ، حس میکنم تو خونه حالم بد بشه کسی نباشه به دادم برسه بنظرتون برم بیمارستان بستری بشم ؟یه بیمارستان که رفتم گفتن بستری نمیخواد و قرص دادن ،میگم برم جا دیگه شاید بستری کنن؟یا نه بمونم تو خونه ، من از تنهایی و محیط بیمارستان دردش وحشت کردم  آخه دکتر گفت تنها نباش موقع مصرف دارو 

من تنهام تو این شهر همسرمم خیلی حس نمیکنم براش مهم باشه ، حس میکنم تو خونه حالم بد بشه کسی نباشه به ...

ببین اگه شوهرت میمونه تو خونه دفع کن اگه نه برو بیمارستان بگو مراقبم کسی نیست تنهام یخاطر این میگن تنها نباش که افت فشار نداشته باشی.اتفاقا بیمارستان خیلی راحت تر سقط میکنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اگه شوهرت میمونه تو خونه دفع کن اگه نه برو بیمارستان بگو مراقبم کسی نیست تنهام یخاطر این میگن ت ...

بیمارستان ولم نمیکنن به امید خدا ،آخه من قبلا تجربه بستری تو بیمارستان داشتم وحشتناک بود اینقدر بی‌رحم بودن هنوز عزرائیل فک کنم رحمش بیشتر بود بد هن و پرو بی ادب اصلا یادم میاد شکنجه میشم ، از بیمارستان و پرستارا نفرت پیدا کردم کم مونده بود منو کتک بزنن ،میگفتن میخوای همینجا بکشیمت کسی هم نمی‌فهمه آب از آب تکون نمیخوره ، یا میگفتن دهنتو ببند دادو بیداد نکن زبونتو از حلقومت میکشیم بیرون .... خیلی وحشتناک بود از همون زمان من از بیمارستان فراری ام 

خب یه دولتی خوب برو حداقل رفتار پرسنلش خوب باشه 

الان حالا یکی از دوستام زنگ زده ، میگی من آخر سر کورتاژ شدم حالا موندم برم کورتاژ بشم یا همین قرصو تو خونه بخورم

2824
2823
2791
2779
2792