2821
2789
عنوان

ساک خالی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند هفته ای؟لکه بینی داری؟

نه لک بینی ندارم بحساب پریود امروز هفت هفته تموم شد ، اما سنوگرافی سن رو بیشتر میزنه ساک ۲۴ میل خالی ،توی سنو واژینال کیسه زرده دیده شد اما شکمی دیده نشد 

عزیزم منم بارداری های پوچم تا ۷ هفته خود به خود میافتاد چند هفتته؟

من امروز هفت هفته کامل شد ؟؟شما دقیقا چند هفته افتاد چقدر درد داشتین ؟؟من از دردش میترسم وحشت کردم 

من امروز هفت هفته کامل شد ؟؟شما دقیقا چند هفته افتاد چقدر درد داشتین ؟؟من از دردش میترسم وحشت ...

مال من یکم از پریودیم بیشتر خود به خود دفع میشدن مثلا ۷ هفته و ۵ روز اینا نهایتا نزدیکای ۸ هفته دفع میشدن یه چند ساعت درد پریودیه بعد دفع میشه اصلا وحشتناک نیست عزیز دلم با قرصم همینه نترس اصلا

من چون بارداری اولم هست نمیخوام کورتاژ بشم 

منم اولم بود ربطی نداره 

سه ماه بعدش باز اقدام کردم زود دخترم باردار شدم 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مال من یکم از پریودیم بیشتر خود به خود دفع میشدن مثلا ۷ هفته و ۵ روز اینا نهایتا نزدیکای ۸ هفته دفع ...

بنظرتون من صبر کنم یا قرصا رو استفاده کنم ؟؟اگه صبر کنم بزرگتر نمیشه ؟؟

منم سر سقطام شیاف میذاشتم تا درد شروع میشد ولی نندازی یهتره زودتر دفع میکنی

نه من تحمل درد اصلا ندارم میمیرم و زنده میشم سر یه پریود ، امیدوارم دردش در حد همون پریود باشه 

پس چرا دکترا بمن میگن کورتاژ نکن  

نمیدونم اینجا متخصص معروف من رفته بودم

منم لک بینی و درد نداشتم چندتا سونو دادم آخری دیگه این دکتره سونو داخلی کرد تایید کرد بارداری پوچ نامه کورتاژ داد رفتم بیمارستان

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

منم نمیخواستم توخونه سقط کنم

نه من تحمل درد اصلا ندارم میمیرم و زنده میشم سر یه پریود ، امیدوارم دردش در حد همون پریود باشه ...

عزیزم درکت میکنم ولی خیلیا تو شرایط شما بودن و سقط کردن و این دردو چه کم چه زیاد کشیدن نگران نباش چیز حادی نیست که بترسی خیلی عادیه از من که ۳تا سقط کردم بپرس تازه من آدم بد دردی هم هستم ولی میگم بهت چیز حادی نیست