بچها من پدرم در اومد بس تاپیک زدم ساکم ۲۴ میل با کیسه زرده بدون فتال پل و جنین ، پوچ هست قرص دادن تو خونه سقط کنم مزوپروستول، حالا من از دردش میترسم که قرصا رو استفاده کنم ، دکتر بهم گفت اگه میتونی یه هفته صبر کن خودش شااااید بیوفته ، حالا من اگه صبر کنم این ساک بزرگتر نمیشه سقط برام سخت بشه ؟؟؟یا سریعتر قرصا رو استفاده کنم ، بعد دردش چطوره خیلی وحشتناکه ؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه لک بینی ندارم بحساب پریود امروز هفت هفته تموم شد ، اما سنوگرافی سن رو بیشتر میزنه ساک ۲۴ میل خالی ،توی سنو واژینال کیسه زرده دیده شد اما شکمی دیده نشد
من امروز هفت هفته کامل شد ؟؟شما دقیقا چند هفته افتاد چقدر درد داشتین ؟؟من از دردش میترسم وحشت ...
مال من یکم از پریودیم بیشتر خود به خود دفع میشدن مثلا ۷ هفته و ۵ روز اینا نهایتا نزدیکای ۸ هفته دفع میشدن یه چند ساعت درد پریودیه بعد دفع میشه اصلا وحشتناک نیست عزیز دلم با قرصم همینه نترس اصلا
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
منم لک بینی و درد نداشتم چندتا سونو دادم آخری دیگه این دکتره سونو داخلی کرد تایید کرد بارداری پوچ نامه کورتاژ داد رفتم بیمارستان
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
نه من تحمل درد اصلا ندارم میمیرم و زنده میشم سر یه پریود ، امیدوارم دردش در حد همون پریود باشه ...
عزیزم درکت میکنم ولی خیلیا تو شرایط شما بودن و سقط کردن و این دردو چه کم چه زیاد کشیدن نگران نباش چیز حادی نیست که بترسی خیلی عادیه از من که ۳تا سقط کردم بپرس تازه من آدم بد دردی هم هستم ولی میگم بهت چیز حادی نیست