2777
2789

پسر اولم ۶سالشه دومیمم اردیبهشت بدنیا میاد دوتا پسرداشتن چجوریاست باهم خوبن گل پسراتون ؟من از دیروز ناراحت بودم پسرشده دومی دختر میخلستم ولی میگن همجنس باشن بهتره درسته آیا ؟

بچه های برادر شوهرم اینطورین و فاصله سنیشونم ۶ ساله 

راستش اختلاف سنیشون زیاده با هم خیلی کاری ندارن البته فعلا که دومی نی نی هست 😅

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ماه بعد برای بچه اولم اقدام میکنم  شما کار خاصی کردین که پسر دار شدین؟  من دوس ...

نه عشقم ناخاسته بود ولی شوهرم بخاط کبدش عرق کاسنی میخورد میگن عرق کاسنی مردبخوره باعث پسرزایی میشه

من که راضیم ، رابطه همسرم و برادرش ، یا برادرای خودمو میدیدم کیف میکردم ، بچه‌ها باید همجنس باشن که ...

دوتا داری عزیزم چندسالشونه آره شوهرمم داداش داره ولی ۱ساله اختلاف سنیشون خیلی باهم خوبن 

بچه های برادر شوهرم اینطورین و فاصله سنیشونم ۶ ساله  راستش اختلاف سنیشون زیاده با هم خیلی کاری ...

اره اختلاف سنیسون زیاد شد چون بچه نمیخاستم کلا اینم ناخاسته بود قسمت این بود بمونه برام وپسرشده 

سلام سلام منم اومدم 😍 دیروز کلی با هم حرف زدیم

سلام اره گلم یادمه دیروز الان تایپک زدم راهنماییم کنن کسای که دوتا دارن از دیروز خیلی آرومترشدم نمازمم خوندم از خدا خاسته م منو ببخشه واسه ناشکریای این چندماهم اون خودش بهترینو برام درنظرگرفته

از نطر روانشناسی میگن اگ قراره دوتا بچه داشته باشین هم جنس باشن خیلی بهتره.با دل پاکت دعا کن خدا به ...

ان شالله خدا بهت یه فرزند صالح وسالم بده عزیزم

اره اختلاف سنیسون زیاد شد چون بچه نمیخاستم کلا اینم ناخاسته بود قسمت این بود بمونه برام وپسرشده  ...

منم‌میخوام یکی دیگه بیارم ولی ۷ ۸ سال دیگه الان پسرم دو سالشع

منم‌میخوام یکی دیگه بیارم ولی ۷ ۸ سال دیگه الان پسرم دو سالشع

ولی پشت هم میگن بهتره ولی اگه دختر دوست داستی رژیم دخترزایی بگیر من که این همه دختر دوست داشتم باید فکرهمه جارو میکردم

استارتر عزیز من برعکسم ۱دختر دارم الانم باردارم اینم دختر شد دلم میخواست دومی پسر بشه

ولی همه میگن بچه هایی که همجنس هستن ارتباطشون بهتره باهم 

من دختر اولم ۵سالشه اینم ۴۰روز دیگه ایشالا بدنیا میاد دعا کنید برای دخترام 

ولی پشت هم میگن بهتره ولی اگه دختر دوست داستی رژیم دخترزایی بگیر من که این همه دختر دوست داشتم باید ...

نه بابا برام فرق نداره نی نی هرچی باشه سالم باشه ... اخه من الان وقتشو ندارم