2777
2789
آخی☹ان شاا... بهش برسی😅

نبابا واس ازدواج بهش فکر نمیکنم😂😂میخوام کراشم باقی بمونه😂😂🤣🤣

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیدونست خداروشکر.فامیل بود،الان ازدواج کرده و...

اخی🥺🥺خوشبخت بشین جفتتون❤

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
😂😂

ولی مامانش خیلی دورم میپلکید😂😂فکر کنم میخواست واسه احسان خاسگاریم کنه🤣🤣🤣

بعد جالبیش اینجاست خاستگاریم اومد ردش کردم😝

واه😐😐چرا اخه دختر جان

مرسی،اون که با خانومش مشکل دارن،تا پای طلاق هم رفتن و باز برگشتن،الانم زیاد خوب نیستن

اخی🥺🥺🥺

😍😂

بیشرف هی قربون صدقم میرفت..😕خو خاسگاری میکردی..😂😂مادرش میگف هلیا جان وقتی بهم میگی عالیه خانوم دلم میره برات..میگم خدایا چی میشد یکی مثه هلیا نصیب احسان من بشه😂😂😂😆😆خو لعنتی بگو هلیا زنه احسانم شو عوضی😆😆تو خماری گذاشت منو😂😂

حقیقت

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اخه فقط جذب ظاهرش شده بودم،اخلاقشو دوست نداشتم،میدونستم به مشکل میخوریم

چیبوده مگه که تو جذبش شدی😀😀😀

هم چهرش خوب بود هم قد بلند بود و خوشتیپ،ورزشکاری بود از این  ۶ تیکه ها.انگلیسیش تایپ نشد فارسی ...

اوهههه🤤🤤😂😂🤣🤣🤣🤣عجب چیزی بوده نکبت😂😂

زهرا بعضی وقتا مامانم خیرات درس میکرد مثه حلوا اینا...اگه هومن خونه نمیبود میگفتم مامان بده من میبرم ...

😂😂😂وای.

زمانای قدیم برعکس بود،پسرا کراش میزدن.

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را....