2777
2789
😂😂🤣🤣🤣...بی ادب منحرف😂😂 دوسپسری که رابطمون جدی باشه فقط محسن بود..ولی واسه سرگرمی زیاد بودن😂 ...

🤣🤣🤪

واسه سرگرمیا منظورم بود.وایسا ماشین حساب بیارم بشمر😝

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤪 واسه سرگرمیا منظورم بود.وایسا ماشین حساب بیارم بشمر😝

😂😂😂🤣🤣🤣اخ😆😆😆

زیاد بودن  نزدیک ۲۰تا😐نمیدونم یادم نی چندتا بودن😂😂🤣🤣🤣

ولی اونجوری نبوده🤣🤣🤣در حد چتای معمولی😂😂زهرا تاحالا دوسپسر داشتی؟

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
😂😂😂🤣🤣🤣اخ😆😆😆 زیاد بودن  نزدیک ۲۰تا😐نمیدونم یادم نی چندتا بودن😂😂🤣🤣🤣 ولی اونجوری ...

ماشاا...🤣😂

نه متاسفانه یا خوشبختانه،ولی تا دلت بخواد کراش میزدم رو پسرا😝😛

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را....

ماشاا...🤣😂 نه متاسفانه یا خوشبختانه،ولی تا دلت بخواد کراش میزدم رو پسرا😝😛

اخی😆😆زهرا تاحالا واقعی عاشق شدی..واقعیااا😂😂

من رو یکی کراش دارم🥺🥺خودش نمیدونه ولی چندساله دوسش دارم..وقتی میبینمش دلم میلرزه😂😂اسمش احسانه😍😍😆😆

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
عاشق که شدم ولی واقعی بودنشو نمیدونم😕

یعنی چی نمیدونی مگه میشه..😂😐

بازم ماشاا...😅

اخی😂😂مرسی...تو محله قبلی که بودیم زیاد میدیدمش☹الان تقریبا ۵ماهی میشه بیخبرم ازش..😂😂احسااااننن کجایییی😂😂😂

زهرا بدجورررر کراشم روش🤧🤧😆😆😆

آخه چند سال فکرم درگیرش بود فکر میکردم خیلی عاشقشم ولی بعد ازدواجم اصلا یادم نمیافته و دیگه حسی بهش ...

اخی🥺🥺اون میدونست..الان چیکار میکنه