2777
2789

کوبومدن اوپرا در این چند روز در تاپیک های مختلف توسط برخی کاربران یک هفته عضو شده !!!

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی چندسال پیش عکس بچشو گذاشته بود عکس چشمای خودشم گذاشته بود از شدت گریه شده بود کاسه خون

میگفت شوهرم قماربازه نمیتونم بزرگش کنم نمیتونم شکمشو سیر کنم یکی به فرزندی قبولش کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خودم.  که هنوز تاپیک نزدم. شاید هم بزنم شاید هم نزنم. اما دلم پره درده . دوست دارم یه جا حرف بز ...

سلام منم دقیقا همینم یعنی اینقد ناراحتی کشیدم که اصلا نمیتونم حتی تاپیکشو بزنم. رغبت ندارم

یکی بود عقد بود و همه جهازش رو گرفته بود و تو عقدم حامله شد و بچش خونه باباش دنیا اومد😐 

بچش دوسالش بود خونه باباش شوهرش عروسی نمیکرد...

حتی عکس همه جهازش که دو تو تا اتاق جمع بود و عکس بچشم گذاشت  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
قضیه اوپرا چیه؟

تعلیق شد هق

یه تاپیکم داشت زمانی که بهش تهمت زدن خیلی ناراحت شد

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور