2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 58 پست
اتفاقا بهش گفتم گفتم میخوام یه لباس س ک س ی برام بدوزی گفت من بلد نیستم  واقعا دلم ازش خونه فق ...

ای عوضی.. چجوری برااون زن نامحرم بلده برا زن خودش بلد نیس.. مرتیکه آشغال چه حرصم گرفته. ببخش اسی😑😑

حواست بهش خیلی باشه ها چکش کن مدرک هم جمع کن از همین چتاشون عکس بگیر داشته باشی.. انشالله ک از این فراتر نرن🤐🤐🤐😶😶

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای عوضی.. چجوری برااون زن نامحرم بلده برا زن خودش بلد نیس.. مرتیکه آشغال چه حرصم گرفته. ببخش اسی😑😑 ...

آره فقد اینجوری مدرک جمع میکنم که بتونم حداقل ثابت کنم 

فعلا. سکوت کردم برای همینن کارا واقعا موندم چیکار کنم زنه دو تا بچه داره بیام آبروریزی کنم چیکار میت ...

ب شوهر خانمه بگو حتما بزار زنشو جمع کنه.. وگرن باید چن وقت دیگه از زیر شوهر خودت جمش کنی.. زنیکه ی هرزه

اسی من اون قسمت خونه رو نفهمیدم  اینو که سکوت  کردی میدونم که حتما یه فکر شیطانی از جنس ز ...

سکوت کردم که واقعا یه گوه درس حسابی بکنم آره همینجوری هم ساکت ننشستم 

ب شوهر خانمه بگو حتما بزار زنشو جمع کنه.. وگرن باید چن وقت دیگه از زیر شوهر خودت جمش کنی.. زنیکه ی ه ...

انقد چت های بدی کردن واقعا نمیدونم شوهرش ببینه شوهرمم فک کنم لته پار کنه 

ب شوهر خانمه بگو حتما بزار زنشو جمع کنه.. وگرن باید چن وقت دیگه از زیر شوهر خودت جمش کنی.. زنیکه ی ه ...

الان استقلال مالی ندارم ارزشش هم نداره بیام بجنگم میخوام یه مدت کوتاه وضعم خوب شد همه چی مو بردارم برم وقتی دلیلش رو پرسید اون موقع رو کنم 

انقد چت های بدی کردن واقعا نمیدونم شوهرش ببینه شوهرمم فک کنم لته پار کنه 

اتفاقا نشون شوهرش بده بزار زنشو جرررر بده. بیاد همسرت هم یه گوشمالی بده مرتیکه ی لجن رو.. اصلا دلت ب حال شوهرت نسوزه بزار ادبش کنن دیگه ازین کارا نمیکنه بعد

اسم شوهرشو میدونی

وقتی چت کرده بودن انگار عمه اش بهش توهین کرده بود که تو هرزه ای اینم برای شوهرم تعریف می‌کرد و ناراحت بود آره اونجا گفته بود عمه ام میگه رضا و پدر شوهرت حق دارن 

اگه اسم شوهرشو میدونی با یه خط ناشناس بهش پیام بده بگو فلانی خبرش دارم با همکارت لاس میزنی من امارتو دارم به اسم شوهرشو بنویس میخوام بگم بعدم خط خاموش کن شاید ترسید خودش جمع کردفکرکنه از فامیلای خودشونه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
الان استقلال مالی ندارم ارزشش هم نداره بیام بجنگم میخوام یه مدت کوتاه وضعم خوب شد همه چی مو بردارم ب ...

وای دختر فک میکنم الکی صبر میکنی.. من ک بودم ب شوهر زنه همه چتاشون نشون میدادم

2824
2823
2791
2779
2792