2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 58 پست

نمیخوام بد بینت کنم ولی همه خیانتا از یه درد دل ساده شروع میشه

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سکوت میکنی؟

چون واقعا راهکار ندارم میدونم باهم رابطه برقرار نکردن چون شوهرم تو چت هاش باهاش شما و رسمی حرف می‌زد ما یه خونه خریدم به شوهرم خانواده ام پول دادن بدون سند خونه خریده به نام خودش الان میگه شما به من پول ندادین من بیام رو کنم خونه میپره کلی قیمتش و اینم اگه بخواد کاری بکنه دزدکی میکنه دیگه نمیشه که کاریش کرد و خانواده هم انچنان حمایت نمیکنن 

اسی حس میکنم مارو ایسگا کردی!!چطور میدونی شوهرت سرگوشش میجنبه و اینا ولی میگی فعلا سکوت میکنم😐🙄

عجب باباعجب🤐

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

آتو جم کن ازشون و بدون گفتن ب شوهرت شماره شوهر زنه یا خونه زنه رو پیدا کن یک راست برو شب ک شوهرشم باشه برو و کن همه چیرو یا ک ی وقتی شوهت مشکوک جایی میره تعقیبش کن ببین چیکار میکنه عکس فیلم همه چی علیهش جم کن

چون واقعا راهکار ندارم میدونم باهم رابطه برقرار نکردن چون شوهرم تو چت هاش باهاش شما و رسمی حرف می‌زد ...

داری میگی خونرو زده ب اسم خودش. ینی الانم خونه پریده.. ت چه رو بکنی چه نکنی سر خونه گند زدین دیگه کاریش نمیشه کرد.. ولی زندگیتو محکم بچسب خواهر براش لباس سسکی می دوزه.. چرا برا تو ازین گوه خوری ها نمیکنه

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
آتو جم کن ازشون و بدون گفتن ب شوهرت شماره شوهر زنه یا خونه زنه رو پیدا کن یک راست برو شب ک شوهرشم با ...

فعلا. سکوت کردم برای همینن کارا واقعا موندم چیکار کنم زنه دو تا بچه داره بیام آبروریزی کنم چیکار میتونم بکنم فقد آبرومون میره دیگع 

داری میگی خونرو زده ب اسم خودش. ینی الانم خونه پریده.. ت چه رو بکنی چه نکنی سر خونه گند زدین دیگه کا ...

اتفاقا بهش گفتم گفتم میخوام یه لباس س ک س ی برام بدوزی گفت من بلد نیستم 

واقعا دلم ازش خونه فقد میخوام عاقلانه کار کنم 

2824
2823
2791
2779
2792