2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 58 پست
اتفاقا نشون شوهرش بده بزار زنشو جرررر بده. بیاد همسرت هم یه گوشمالی بده مرتیکه ی لجن رو.. اصلا دلت ب ...

مطمئنی الان که وقت میکنم شوهرم قبلا هم. اینجوری بوده و من احمق نمیدونستم 

وقتی چت کرده بودن انگار عمه اش بهش توهین کرده بود که تو هرزه ای اینم برای شوهرم تعریف می‌کرد و ناراح ...

بهت پست پایینتر گفتم چکار کنی خاک برسرش عوضی 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اسم شوهرشو میدونی با یه خط ناشناس بهش پیام بده بگو فلانی خبرش دارم با همکارت لاس میزنی من امارتو ...

اون موقع شوهرم 100درصد به من شک میکنه سریع میاد بهش میگه دیگع 

اسم شوهرش تا اونجای که میدونم رضا بود 

اون موقع شوهرم 100درصد به من شک میکنه سریع میاد بهش میگه دیگع  اسم شوهرش تا اونجای که میدونم ر ...

شوهرت میدونه که اسم شوهر اونی میدونی؟

ببخشید اسی تا وقتی مردای بیشعور هستند زنای ه ر ز ه هم هستن به راحتی کاسبی میکنن دیگه بدون هیچ مسئولی ...

آره دقیقا واقعا دلم نمیخواد باهاش باشم فقد موندم راه عاقلانه انجام بدم

مطمئنی الان که وقت میکنم شوهرم قبلا هم. اینجوری بوده و من احمق نمیدونستم 

عزيزم آدم هرزه تا آخر هرزه هست.. هیچوقت نباید اعتماد کامل داشته باشی ب طرف.. ما خانم ها حسمون خیلی قویه اصلا از حرف زدن با حرکات گش باید بفهمی همسرت داره چیکار میکنه.. شما بی توجه بودی ب همسرت. ازین ب بعد حواست جمع کن.. چن ساله ازدواج کردی؟؟ رابطتون با همسرت خوبه؟ بچه دارین؟ 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
ن شوهرم اصلا خبر نداره که من همه چی رو میدونم اون اصلا خبر نداره 

پس اگه با خط ناشناسی پیام بدی زنه میترسه شوهرت اصلا جرات نمیکنه چیزی بگه که چون خودشو خراب میکنه

آره دقیقا واقعا دلم نمیخواد باهاش باشم فقد موندم راه عاقلانه انجام بدم

فعلا چیزی رو رو نکن نه واسه شوهرت نه اون زن بزار بیشتر پیش برن از چتاشون عکس بگیر چون اگه حرکتی انجام بدی یا اشاره ای به این موضوع کنی شوهرت خودشو جمع و جور میکنه دیگه دستت به اون چتا هم نمیرسه

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
ن شوهرم اصلا خبر نداره که من همه چی رو میدونم اون اصلا خبر نداره 

پس اگه قصدت طلاقه و علاقه ای ب همسرت نداری.. درست ترین کارت همین مدرک جمع کردن و صبره.. فعلا سکوت کن و تا میتونی مدرک جمع کن.. شماره همسر اون خانم هم سعی کن پیدا کنی.. ب همسرت لو نده فعلا ک چیزی میدونی.. 

من گفتم شاید میخای زندگیتو درست کنی. اگه قصدت طلاقه ک درست کارو خودت میکنی. 

انشالله ک هرچی صلاحته خدا بزاره جلو پات

عزيزم آدم هرزه تا آخر هرزه هست.. هیچوقت نباید اعتماد کامل داشته باشی ب طرف.. ما خانم ها حسمون خیلی ق ...

6ساله ازدواج کردم با وجود اینکه خیلی ازش سرترم خودشم از خودم 17سال بزرگتره اصلا منو تحویل نمی‌گرفت و منم فک میکردم. خوب درگیر کارهاشه متاسفانه خیلی زرنگ بود یه دختر 5سالع هم دارم رابطه اش باهاش خوبه با منم گاهی خوب گاهی بد 

6ساله ازدواج کردم با وجود اینکه خیلی ازش سرترم خودشم از خودم 17سال بزرگتره اصلا منو تحویل نمی‌گرفت و ...

عزیزم مناسفانه بچه از شوهرته واقعا خیلی ساده هستی اینا که همه جیزو تو چت نمیگن خدا کنه اشتباه کنم

6ساله ازدواج کردم با وجود اینکه خیلی ازش سرترم خودشم از خودم 17سال بزرگتره اصلا منو تحویل نمی‌گرفت و ...

عزيزم چقد اختلاف سنیتون هم بالاس.. من خودم 12 سال اختلاف سنیمونه. نمیگم بده ها ولی مال شما دیگه خیلییی.. چرا همسرت انتخاب کردی بااین همه اختلاف؟؟ 

فک میکردم بچه نداری. عزيزم اون بچه هم گناه داره. ببین نمیتونی همسرت برسونی تعهدی چیزی بگیری ب کمک همسر اون خانوم؟؟ ازش حضانت بچه رو بگیر با خونه مثلا. کلش هم ن سه دنگ حداقل. ی کاری بکن چیزی دستتو بگیره.. طلاق با بچه یکم سخته.. بچه هم گناه داره طفلی

2824
2823
2791
2779
2792