2777
2789

یه پسر ۶ساله دارم همه علائمم از ضربان قلب گرفته بتا همه علائم به دختر میخورد ...ناخاسته باردارشدم هرکاری کردم سقط نشد گفتم حتما دختره حکمتی توشه دیروز رفتم آنومالی گفت بریچه و صد درصد پسر از دیروز اشکام بندنمیاد بیاییدمنو آروم کنید ....۲تا پسرداشتن سخته ؟من عاشق دختربودم هی خدا آرزو به دل موندم

اتفاقا تربیت بچه همجنس راحت تره... ناشکر نباش

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

عجبا 

برو خداتو شکرکن همینکه سالمه بگو الحمدالله 

اتفاقا خوب شده اون یکی پسرت تنها نمیمونه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه نی نی سایت پسر دوس دارن شما عجیبه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

این چه حرفیه اخه!

برو خداروشکر کن سالمه

چرا بابد دوتا پسر داشتن بد باشه اخه؟!

به مزخرفات بقیه گوش نده که میگن دختر فرق داره دختر همدمه فلانه بهمانه

شما دوتا پسرهاتو درست تربیت کن ببین چقدر خوبن ودوس داشتنی

مگه بچه اولت بد بوده برات که انقدرر ناراحتی؟