2821
2789

ععع مبارکه حتما از همین اول کاری برو زیر نظر یه دکتر البته حالا تو این کرونایی هم سخته هی بری بیرون و بیا

ولی خب بازم خداروشکر این انلاینا رو گذاشتن ، دکتراشم من قبلا استفاده کردم اتفاقا خیلی خوبن

لینکشو بهت میدم از اینا نوبت بگیر تو خونه میشینی لم میدی با دکترم ارتباط میگیری

https://www.paziresh24.com/consult/obstetrics-gynecology

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مبارکه حالا همگی وسط 

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 
دیگه نمیتونم بیام وسط که😂😂

آره تو بمون بقیه وسط😂

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 
😂😂آقا منم دلم میخواد. بیام وسط

بیا تو هم بیا یکم برقص بعد بشین 😁😂