2821
2789

ععع مبارکه حتما از همین اول کاری برو زیر نظر یه دکتر البته حالا تو این کرونایی هم سخته هی بری بیرون و بیا

ولی خب بازم خداروشکر این انلاینا رو گذاشتن ، دکتراشم من قبلا استفاده کردم اتفاقا خیلی خوبن

لینکشو بهت میدم از اینا نوبت بگیر تو خونه میشینی لم میدی با دکترم ارتباط میگیری

https://www.paziresh24.com/consult/obstetrics-gynecology

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاءالله بارداری عزیزم هاله داره دو سع روز دیگم باز امتحان کن 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

مبارکه حالا همگی وسط 

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 
دیگه نمیتونم بیام وسط که😂😂

آره تو بمون بقیه وسط😂

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 
😂😂آقا منم دلم میخواد. بیام وسط

بیا تو هم بیا یکم برقص بعد بشین 😁😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز