2777
2789

ععع مبارکه حتما از همین اول کاری برو زیر نظر یه دکتر البته حالا تو این کرونایی هم سخته هی بری بیرون و بیا

ولی خب بازم خداروشکر این انلاینا رو گذاشتن ، دکتراشم من قبلا استفاده کردم اتفاقا خیلی خوبن

لینکشو بهت میدم از اینا نوبت بگیر تو خونه میشینی لم میدی با دکترم ارتباط میگیری

https://www.paziresh24.com/consult/obstetrics-gynecology

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مبارکه حالا همگی وسط 

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 
دیگه نمیتونم بیام وسط که😂😂

آره تو بمون بقیه وسط😂

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 
😂😂آقا منم دلم میخواد. بیام وسط

بیا تو هم بیا یکم برقص بعد بشین 😁😂