2777
2789
عنوان

کیا هر روز قهوه میخورن؟؟؟ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7444 بازدید | 40 پست
جدی؟ من چایی هم خیلی میخورم  خیلی زیاد و همیشه خدام سردردم🙆‍♀️ میدونی اخه فکر کنم دوسال پیش ...

برو طب سنتی درست حسابی من 15 سال سردرد داشتم با یه روغن و پرهیز خوب شدم حافظمم خیلی کم بود خوب شد همه جور دکتری هم رفته بودم اصلا جواب نمیداد همه میگفتن درمون نداره اصلا تشخیص نمیدادن از چیه کلی عکس از داخل مغزم گرفتن کلی دستگاه تهشم گفتن اعصابته خوب نمیشی کلا باید اینطوری و با درد زندگی کنی

برو طب سنتی درست حسابی من 15 سال سردرد داشتم با یه روغن و پرهیز خوب شدم حافظمم خیلی کم بود خوب شد هم ...

قصد بحث ندارم ولی جدی طب سنتی جواب میدع؟ 

چون هیچ وقت اعتماد نداشتم بهش

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد بحث ندارم ولی جدی طب سنتی جواب میدع؟  چون هیچ وقت اعتماد نداشتم بهش

اره جواب داد منم میگفتم اینا همش الکیه الان که خوب شدم حسرت 15 سال درد و میکشم . فقط نباید بری عطاری باید بری دکتر طب سنتی مدرک دانشگاهی داشته باشه 

اره جواب داد منم میگفتم اینا همش الکیه الان که خوب شدم حسرت 15 سال درد و میکشم . فقط نباید بری عطاری ...

منو عمم با زور برد پیش شاگرد خیر اندیش اسمش محمد جواد اسلامی پور بود یه نسخه خوب شدم

منو عمم با زور برد پیش شاگرد خیر اندیش اسمش محمد جواد اسلامی پور بود یه نسخه خوب شدم

روغن بنفشه ریختی تو بینی هات؟

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

مامان من اگه هر روز نخوره اصلا روزش شب نمیشه 

دیگه بدن به اون حجم کافئین اعتیاد و عادت پیدا میکنه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
روش نوشته بود روغن بنفشه پایه کنجد مالیدم به پیشونیم و  40 روز هم اصلا غذا های با طبع سرد نخورد ...

مرسی عزیزم .....طب سنتی معجزه هایی میکنه ک گاهی دکترا ازپسش برنمیان ....خیلی خوب کاری کردی ک درمانش کردی ....انشاالله ک همیشه تن درست و سلامت باشی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

کساییکه اینجوری میشن به کافئین حساسیت دارن. میتونی قهوه دیکف ( قهوه بدون کافئین) استفاده کنی. این قهوه برای کسائی هست که به کافئین حساسیت دارن یا بعد از خوردن قهوه حالشون بد میشه. روی لینک زیر بزن قهوه دیکف هست. https://pikcoffeeroasters.com/product/perudecafe/

خرید قهوه بدون کافئین