2777
2789
عنوان

کیا هر روز قهوه میخورن؟؟؟ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7445 بازدید | 40 پست
هر روز صبح ناشتا میخورم، مشکلی ندارم بستگی به بدنت داره

ناشتا ک میخوری برای معده ات مشکل ایجاد نشده؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سردردت از چیه . کجای سرت درد میکنه. چجوری درد میکنه . اگه سرت طبیعت سرد و خشک داشته باشه قهوه ب ...

من میگرن دارم

ولی الان چندماه خیلی زیاد شده

کلا توی این فصل ک هوا سرده چون باد سرد میخوره پیشونیم خیلی سردرد میشم ولی بازم تصمیم دارم برم دکتر

کم بخوری ضرر نداره

مثلا روزی یک یا دو فنجون 

بیشتر خوب نیست زیاد

بعدشم مسواک بزنی بهتره بخصوص اگه اسپرسو و این جور چیزا میخوری. دندونات خیلی بد رنگ میشه بعد یه مدت

مهربان باشیم   
منم همینطورم نخورم سردرد میشم ولی فقط صبح بعداز صبحانه یه فنجون میخورم چون معده درد هم دارم به دکت ...

من خودمم یه مدتی معده درد میشدم زمانی ک قهوه میخوردم 

دیگه چندماه کامل گذاشتم کنار

اما متاسفانه اعتیاده دیگه😁

من می خوردم اوایل این جور نبودم 🤗 بعد به مدت طولانی دیگه نشون داد نفسم بالا نمیومد 

بعد از چند وقت قهوه خوردن این جوری شدی؟ 

یعنی علتش فقط قهوه بوده؟ 

من میگرن دارم ولی الان چندماه خیلی زیاد شده کلا توی این فصل ک هوا سرده چون باد سرد میخوره پیشونیم ...

پس قهوه نخور بدتر میشی . میگرن. سینوزیت . همه از سردی سره. قهوه کاکائو چای نسکافه دارچین خردل سردرد تو بدتر میکنه

پس قهوه نخور بدتر میشی . میگرن. سینوزیت . همه از سردی سره. قهوه کاکائو چای نسکافه دارچین خردل سردرد ...

جدی؟ من چایی هم خیلی میخورم 

خیلی زیاد

و همیشه خدام سردردم🙆‍♀️

میدونی اخه فکر کنم دوسال پیش بود رفتم دکتر گفت برای درمان میگرنت ک راهی نیست ولی قهوه میتونه دردشو برات کمتر کنه

دیگه از اون موقع ب بعد من هروقت سردرد میشدم قهوه میخوردم تا الان😁

بعد از چند وقت قهوه خوردن این جوری شدی؟  یعنی علتش فقط قهوه بوده؟

قهوه تشدید کرده 

یعنی پنهان بوده بعد قهوه باعث نمایان شدنش شده و تشدیدش

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه