2777
2789
عنوان

خیلی چاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 66 پست
حدود ۳۰ کیلو موفق باشید عزیزم

دورت بگردم من ۳ کیلو اضافه دارم خودمو دارم پاره میکنم روزی ۱ ساعت ورزشو حتما میکنم و خیلی رعایت میکنم تو میتونی تصمیم بگیری ک سال دیگه هیکلت چجوری باشه

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐ساعت ۵ شب یه تا ساندویج اخه هزار تا مریضی میگیری دختر به فکد سلامتیت باش مرومو ول کن

دست خودم نیست به حرفاشون فکر میکنم حرصی تر میشم پرخوریم بیشتر میشه نخورمم روانی میشم

شاید باورت نشه من الان دارم از گشنگی میمیرم ولی هیچی نمیخورم ک چاق نشم گذاشتم صبح صبحونه یه چی بخورم ...

دقیقا منم ساعت ۸ شب به بعد فقط اب میخورم وچای وخیار

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
آزمایش ندادم یه بار بردنم ازمایش که بچه بودم دقیق یادم نیست ولیاز  فشار خون کبد چرب مطمئنم بقیش ...

منم چاقم همه ی بیماری ها رو گرفتم تو حداقل مراقب باش

برو چکاپ قرص بخور 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
اره اینام هست ولی خوب یجوری واسم اهمیتی نداره فقط از زخم زبون اطرافیان خستم

نون سفید حذف کن 

نون سنگگ بخور باعث میشه دیرتر گرسنه شی

هرروز یه کم از برنجت کم کن 

هویج فرنگی شسته شده تو یخچال داشته باش به محض گرسنگی چندتا بخور

فقط یک ماه ادامه بده 😉

نتیجه شو ببین

ببین تو باربیم باشی بازم عیب و ایراد میزارن روت فقط باید یه ویژگی رو تو خودت پرورش بدی به نام (به کت ...

خوبه ولی بعید میدونم بتونم خودمو تغییر نمیدونم واسه حرف بقیه فقط حرص الکی میخورم 

فقط چاقی لاغری نیست که کلا یه عده فاقد فرهنگ هستن و همش در حال مسخره کردن دیگرانن و بدون فکر کردن فقط دهنشونو باز میکنن و شعور اینو ندارن با اون حرف چقدر اون آدم ممکنه از نظر روحی آسیب ببینه بماند که یه عده ممکنه چاق بودنشون دست خودشون نباشه و بیماری خاصی داشتن قبلا و بابت همین مسئله نمیتونن وزن کم کنن 

یا طرف بخاطر مشکلات هورمونی درگیر جوشه و کلی مسخرش میکنن 

یا میبینی که مثلا قدش کوتاهه میگن بهش کوتوله یا بلنده میگن دراز بی قواره 

میبینی طرف موهاش کم پشت شده میگن بهش کچل و هزارتا موارد دیگه

کلا یه عده هستن که همیشه یه چی پیدا میکنن برای گیر دادن 

پس بهترین کار بی توجهیه