2777
2789
عنوان

کسی هست اطلاعات پزشکی داشته باشه؟

102 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ۱۵ سالمه توی تاپیک های قبلی کامل توضیح دادم اگه دوست داشتید بخونید ، من یه سری چیزا تو سینه راستم احساس میکنم  کلا سمت راستم سفت تره رفتم ماما معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست  اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرد باشه چون چپ رو یادمه ولی راست رو نه البته یک سری علائم دیگه هم دارم که 

درد در نیمه پایینی سینه سمت راستم : البته دوره ایه و به پریودم مربوطه 

برآمدگی زیر بغل : چند وقت پیش رفتم دکتر با نگاه کردن گفت طبیعیه و پستان فرعیه 

توده هم که گفتم 

الان به نظر تون من مشکلم وسواسه بیشتر درسته؟ 

همش میگم نکنه دور از جون سرطان باشه و.... 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو برات سونو بنویسن حق داری حساس باشی ولی زیاد سرچ نکن در موردش و فکر بد نکن وقتی دکتر میگه چ ...

دیگه دکتر نمیبرن منو ، پروندم سیاهه تو یه سال صد تا دکتر رفتم برای چیز های مختلف که خداروشکر هیچ کدوم چیزی نبودن فقط الکی بود 😂  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
این سفتی ای که میگی تو کل نواحی هستش یا نه مثلا یه گردی مانند حس میکنی؟

نه مثلا یه چیز هلالی مانند مثل دیواره احساس میکنم که طویله مثلا انگار یه چهار تا توده چسبیده باشن به هم و متصل باشند و کلا میشه گفت سفت تره البته توی سینه چپم هم چند تا چیز سفت و توده مانند احساس کردم که اونو دیگه مطمئنم معاینه کرد و گفت هیچی نیست

ممکنه بافت طبیعیه خود سینه باشه؟ 

و ببخشید یه سوال دیگه اینکه طرز کار دکتر یا ماما اینجوریه که هر دو سینه رو معاینه میکنه درسته؟

شاید حساس شدی یه سری توده ها طبیعیه وتو سینه ی همه هست مثلا نگاه کن ببین سینه هات خیلی کوچیک بزرگ ...

نه اصلا