2777
2789
عنوان

وز وز گوش 😭😭😭😭😭😭😭

686 بازدید | 26 پست

سلام من چند روزه گوشم صدا میده از وقتی از حموم اومدم اینطوری شده آبم نیست داخل گوشم چون هرکار کردم هیچی نبود کلافم کرده دیگ بنظرتون وز وز گوش گرفتم؟ چیکار کنم خوب بشه😭😭😭😭

سشوار از دور بگیر

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتیم سرمو میزارم رو بالشت ضربان میشنوم خیلی بده نه میتونم درس بخونم نه هیچی

منم صدامیدادرفتم دکترعمومی گفتم قطره دادهفته بعدشم رفتم شست وشودادخوب شد.تانری دکترکه خوب نمیشه 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
منم صدامیدادرفتم دکترعمومی گفتم قطره دادهفته بعدشم رفتم شست وشودادخوب شد.تانری دکترکه خوب نمیشه  ...

ببخشید برا شما چن روز طول کشید ؟صدا یکسره بود؟

جرم داشت گوشتون؟

الهی و ربی من لی غیرک
ببخشید برا شما چن روز طول کشید ؟صدا یکسره بود؟ جرم داشت گوشتون؟

دکترگفت گوشم قارچ داره .اره یکسره صدامیدادجرمم داشت قطره دادبهترشدبعددوهفته .گوشم سنگین میشنید

دکترگفت گوشم قارچ داره .اره یکسره صدامیدادجرمم داشت قطره دادبهترشدبعددوهفته .گوشم سنگین میشنید

اسم دکترو میگی عزیزم .چه قطره ای؟یعنی صدا با قطره 

قطع شد کلا؟؟

الهی و ربی من لی غیرک
ترین جان اسم دکترت چیه میشه بگی🙏

عزیزم من دکترعمومی رفتم من ورامین هستم.اگه دکترحلق وگوش وبینی پیداکنی که خیلی عالی میشه ولی پشت گوش نندازحتمابرودکتر

عزیزم من دکترعمومی رفتم من ورامین هستم.اگه دکترحلق وگوش وبینی پیداکنی که خیلی عالی میشه ولی پشت گوش ...

رفتم بخدا میگه گوشت سالمه دکتر گوش حلق بینی سه بار رفتم که اخری کورتن رو تجویز کرد 

الهی و ربی من لی غیرک