2777
2789
عنوان

زمین گرده🌏

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست
نه عزیزم ولی ولش کردم 

برای چی عزیزم

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
برای چی عزیزم

دوستش نداشتم اومد جلو برا خاستگاری ولی من یه ذره هم بهش علاقه نداشتم ولی اون مجنونم شده بود جوری که همه دوستاش میگفتن حالش بده و اینا ولی واقعا من فقط خواستم یه مدت آشنا باشیم به زور که نمیتونستم دوستش داشته باشم من تقصیری نداشتم خیانتم نکردم فقط دوستش نداشتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما اون خبرش میرسه هر روز خوش و خرمه تفریح مسافرت دختر بازیش من باید تا صبح گریه کنم عدالت خدا کجاست ...

😭عزیزم تاوان پس میده من که هرکسیو دیدم تاوان پس داده تو زندگی خودتو رو به راه کن از صد تا فحش براش بدتره

دوستش نداشتم اومد جلو برا خاستگاری ولی من یه ذره هم بهش علاقه نداشتم ولی اون مجنونم شده بود جوری که ...

عقد نبودین یعنی

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
😭عزیزم تاوان پس میده من که هرکسیو دیدم تاوان پس داده تو زندگی خودتو رو به راه کن از صد تا فحش براش ...

😔دلم خونه خدای بالا سرم شاهده نه پدری که پشتم باشه اگه بود اینطوری نمیشد خدا سرنوشتم بد نوشت همش میگم خدا اگه قسمتم نبود اگه میدونستی آخرش جدایی هست چرا آورد تو زندگیم میخواستی نابودترم کنی منی که شب روز ذکر خدا رو لبم بود اما اون و خانوادش منو به خاطر اعتقادم و قرآن خوندن هر شبم بهم میگفتن مریض روانی و جنی 😔عدالت خدا کجاست گفتم خدایا تا اون تاوان و تقاص پس نده دیگه صدات نمیکنم دارم ایمانمو از دست میدم خدا داغونم بس نیست امتحان کردن من؟ چی میشد با خوشبختی امتحانم میکردی 

همش میگم چرا با عزیزام امتحانم میکردی عاشقش بودم....

نه گلم در حد نامزدی بود ولی محرم نشده بودیم یه سالم دوست بودیم من خودم اشتباه کردم ادامه دادم الان چ ...

اهان پس هیچ تعهدی نداشتی قسمتت جای دیگه اس 

امیدوارم به اونی که میخوای و قسمتته برسی♥️