2777
2789

ببخشید که این سوال و میپرسم کسی بوده یبوست طولانی و دفع خلط داشته باشه لطفا من و کمک کنید

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

برو داروخانه قرص بگیر

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم  خاکشیر بخور البته هنوزم خوب نشدم

دکتر نرفتی یبوستت چه مدت بود

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
برو داروخانه قرص بگیر

قرص چی ؟

برو داروخانه قرص بگیر

دکتر کولونوسکوپی نوشته دارم سکته میکنم اینترنت هم زدم خیلی چیزای بدی نوشته

دکتر کولونوسکوپی نوشته دارم سکته میکنم اینترنت هم زدم خیلی چیزای بدی نوشته

ب گوگل اعتماد نکن اون بدترین حالت و میگه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
گل محمدی بنداز تو شیر دم کن بخور. آب زیاد بخور گوجه و نارنگی و هندونه و خیار خوبه

فقط روغن زیتون یبوستمو بهتر میکنه به خاطر معدم شش ماهی میشه گوجه و خیار و مرکبات نخوردم

من داشتم ولی نرفتم دکتر اصلا فقط دفع خلط یبوست ندارم

خلط خونی یا ساده ؟

ب گوگل اعتماد نکن اون بدترین حالت و میگه

اره از صبح انقدر گریه کردم فشارم افتاده

من داشتم خود بذخود یبوست شدید شده بودم جوری ک روده هامو میگفتن ببر بشور نگو کرونا زده روده هام وقتیم با هزار دوت درمون مبرغتم دسشویی خلط میومد کلا وقتی یادم میفته میگم کاش میمردم اون دردو نمیکشیدم

میشع به ارزوم برسم خوشبخت شم ی صلوات بفرسید خیلی وقته منتظرم🥺❤️
تا سه روز دستشویی نکنی طبیعی  هموروئید داری؟ اگه نداری یه سر برو پیش دکتر

هفته ای دوبار با روغن زیتون چرا هم داخلی هم بیرونی چیز دایره هست اسمش و نمیدونم