2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر زنگ میزنه پدرمو در میاره

شوهر منم همین کارو میکنه 😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

شوهر من خواست بره ماموریت. رفت دو ساعت نشد برگشت  گفتم واا چرا اومدی گفتم با خودم فکر کردم دیدم دلتنگ میشم نمیتونم کار کنم گفتم باهام بیای.‌  منم از خدا خواسته رفتم‌. خیلی هم خوش گذشت . اون کارشو میکرد من خرید و دور دور

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است

اصلا نمیتونه تا یکماه تحمل کنه چهارشنبه اومدیم خونه بابام اون پنجشنبه برگشت خونه خودمون من امتحان دارم خونه بابام موندم حالا هی زنگ میزنه دلم تنگ شده کی میای

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤

شوهرمن سرکارمیره انقدرزنگ میرنه ک خسته میشم یه روزمیرم خونه مامانم هی میادسرمیزنه چه برسه یه ماه نبینیم همو

.. اصلانمیتونیم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

دوروز ک میره ماموریت یا جایی شده ولی یکماه نشده

اون دوروز کلا یا پیام میده یا جنگ بیست چاری ابراض علاقه ام میکنه همشم میگم دلم تنگته 

بعدم حتی شده ی شکلات یا ی روسری حتما برام میاره

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️