2777
2789
عنوان

کسی هست که تجربه هر دو زایمان

84 بازدید | 8 پست

هم طبیعی هم سزارین داشته باشه دکترم میگه بهتره طبیعی زایمان کنم اما میترسم و دلم میخواد سزارین شم

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

به نظرم طبیعی زایمان نشی بهتره من که پشیمونم افتادگی و رحم و بی اختیاری ادرار و باز شدن بخیه ها بعدش اذیتم کرد البته افتادگی رحمو نمیدونم دارم یا نه علایمش نمیدونم چیه ولی دوتای دومی و داشتم خییییلی بد بود الان باردارم میخوام تلاشمو بکنم سز بشم طبیعی بده خیلی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم من سقط تو ٥ ماه داشتم و ي دونه سزارين ب نظرم طبيعي بعدش راحت تره سزارين هنوزم با كمر درداش درگ ...

خوب چون امپول زدن تو کمرتون بیهوشی بهتره دیگه حداقل کاری با نخاع ندارن خواهر شوهر منم همین مشکل کمر درد و داره برا همینم به اون یکی خواهرش پیشنهاد بیهوشی کاملو داد

طبیعی ،اگه سنت پایینه  .به حرف اونهایی که میترسونت گوش نده ،.اما در یک مرکز خصوصی که ارامش داشته باشی .رحمت دست نمیخوره بعدا شانس چسبندگی  و عوارض وحشتناک رو برا بارداریهای بعدیت نداری ،..عوارض بیهوشی نداری ..رحمت کمتر اسیب میبینه. 

من تجربه ی دوتا رو دارم دوتا دختر اولم طبیعی بود همه ی دردها ی زایمان و خونه کشیدم بعد رفتم بیمازستان برا دختر اولم 3و20 دقیقه بامداد رفتم 4و45دقیقه بدنیا اومد درد زیاد داشتم ولی وقتی بدنیا اومد فقط بخیه ها م کمی درد داشت دختر دومم خیلی زود بدنیا اومد همه ی دردها رو خونه کشیدم ساعت 2و20دقیقه رفتم بیمارستان ی ربع به 3بدنیا اومد ولی دختر سومم چون جفت سر راهی  بود بیمارستان امام اهواز سزارین کردم دو هفته درد شدید داشتم الان بعد از 5 سال گاهی جاش درد داره 

طبیعی ،دوست من متخصص دندانپزشکیه ترمیمی زیبایی ،یکی دیگشون اطفال یکی داخلی همه زایمان طبیعی کردند چون میدونن و دیدن سر اتاق عمل چطور رحم رو ازینور تا اونور جر میدن و دو تا دستیار این و ر اونور رحم میگیرن جر میدن ..طبیعی با طبیعت بدن سازگار تره .درد رو فقط حین زایمان داری بعدش با تولد بچه دردات تموم میشه سر پایی بعدش خودت و بچه راحت ترین .افتادگی رحم و گشاد شدن واژن یک عارضه بارداری هست و تو خانم های سرارین شده هم زیاد میبینی و ربطی به نداشتن زایمان واژینال نداره ،..اتاره سرارین خطر چسبندگی جفت رو تو حاملگی بعدی بالا میبره یا جفت داخل رحم فرو میره که خیلی خطرناک و کشندس