2777
2789

لطفا دوستانی که ازدواج راه دور نکردن و قرار هست جمله هایی مثل (وای من از مامانم جدا نمیشم وای من... ) رو تحویل من بدن خواهشا نظر نذارید.

دوستایی که ازدواج راه دور کردین چیکارا میکنید چطوری آروم میشین؟ 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر میزنم به خانواده ام ☹️

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

عصبانی هستیا

عصبانی نیستم عزیزم شما هم اگر جای من بودی احتمالا درک میکردی

تا تو یه جمع وارد میشی یا یه جا یکی میشنوه ازدواج راه دور کردی فوری درجا میگن وای من که حاضر نیستم از مامانم جدا بشم وای من هرگز از خانوادم دور نمیشم ...این جملات برای من واقعا خسته کننده شده.

اوایل خیلی سخت بود،ولی از وقتی بچه دار شدم،دیگه وقتی واسه دلتنگی ندارم،بعدشم اول و آخر شوهر واسه آدم ...

کاش منم بچه دار شم دلتنگیم کمتر شه ولی همه ترسم از این هست اونوقت بیشتر دنبال مامانم باشم 😢

عصبانی نیستم عزیزم شما هم اگر جای من بودی احتمالا درک میکردی تا تو یه جمع وارد میشی یا یه جا یکی می ...

جای شما نیستم اما خودم یکساله با خانوادم قطع رابطم و کلا رفت و امد ندارم 

ولی خب باشگاه و انواع کلاسای رقص و موسیقی و اشپزی و...شاید بتونه کمکت کنه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.