2777
2789

دوستان بنده دارم یسری تحقیقات انجام میدم. نیاز دارم به اطلاعات دقیق و پر از صداقت از خانمهایی که زندگی چند همسری داشتن و دارن 

ممنون میشم اگر کسی تجربیاتی داره در میون بگذاره

به بندگانم خبر بده که من دارای گذشتِ زیاد و مهرِ فراوان هستم. سوره حجر ایه 49

از اول میگفتی تحقیقات بهتر بود بعدشم برای تحقیقات همینجوری نمیان بپرسم یه لینک تو ناشناس با ربات یا توی سایت درست می‌کنی بعد میای میگی هرکس دوست داره پر کنه چون کسیم باشه نمیاد اینجا بگه هست و فقط فحش میخوری البته تو تاپیک قبلی حقم داشتن فحش بدن چون تو اصلا نگفتی چیزی فقط یه تیتر زدی و رفتی چیزیو عنوان نکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول میگفتی تحقیقات بهتر بود بعدشم برای تحقیقات همینجوری نمیان بپرسم یه لینک تو ناشناس با ربات یا ...

من مخاطبم انسانهای با منطق و عاقل هستن.حالا این وسط یک عده هم با فحش دادن خوش هستن، بذار لذت ببرن...

دوست دارم یه گفت و گوی عاقلانه و منطقی داشته باشیم...

و از همه نظر این موضوع رو بررسی کنیم

بدون تعصب بدون ناراحتی

من مخاطبم انسانهای با منطق و عاقل هستن.حالا این وسط یک عده هم با فحش دادن خوش هستن، بذار لذت ببرن... ...

خب ببین این چیزا دیدی محققا میرن نظر سنجی تک به تک یا نظر سنجی به صورت ناشناس چون این کار از نظر عموم مردم خوب نیست و واقعنم کار جالبی نیست نباید تو عموم پرسیده بشه کسیم زن دوم باشه اینجا پاسخ شمارو نمیده

من نظرم اینه که اون عده ای که ترویج چند همسری میکنن، واقع بینانه به موضوع نگاه نمیکنن

چون اطراف خودم در دور و نزدیک این چند همسری اتفاق افتاده و هیچکدوم موفق نبوده

اما تو برنامه ای مثل بدون توقف و یا تو سایت و.کانالهای چند همسری، گفته شده خانواده های موفق زیادی هستن که با چندهمسری کاملا موافق و خوشبختن

خب ببین این چیزا دیدی محققا میرن نظر سنجی تک به تک یا نظر سنجی به صورت ناشناس چون این کار از نظر عمو ...

چه بد، ینی میگی ادامه ندم؟! 

خب چجوری تک به تک بپرسم. اصلا نمیدونم اون خانمهایی که چند همسری دارن و داشتن کجان

ببین لینک ناشناس بزار بیان جواب بدن به صورت سوال و جواب و چهار گزینه ای

چجوری دقیقا؟ لینک ناشناس تو نی نی سایت؟

سلام  بهتون پیشنهاد دوستی دادم... میشه لطفا قبول کنید... میخوام در مورد قرآن درمانی ازتون سوال ...

بله بله درخدمتم دوست عزیز